Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 42. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere sonuçlanır
-
D.Kiev kazanır
-
Bana yine hüsran,bana yine hasret var,yine bana karanlik günler düstü eyvah ...
Fenerbahcenin bu durumunu bence gayet iyi acikliyor...
Yine kötü futbol oynadi Fenerbahce,kendi sahasinda oynamasina ragmen baskili oynayamadi,tutuktu.Futbolcular ruhsuz oynadilar(gerci sezon basindan beri böyleler).Ve sonucunda Fenerbahce Sampiyonlar liginde kalma sansini bitirdi,Uefa sansini cok zora soktu.
Bu hata herkesin,ama en büyük payi Aziz Yildirimdir!
Fenerbahceye alismis,gün gectikce daha iyi olan Zicoyu gönderip yerine 70 yasindaki sistem adami Aragonesi getirmesidir.Aragones 40 yildir bu piyasada,ama 1 kere sistemini degistirdigi,degisik birsey yaptigi görülmemistir.Sen Zico gibi ögrenmeye acik,takimdaki uyumu saglayan adami yolluyorsan ve yerine bunu getiriyorsan bastan hatayi yaptin demektir.
Hadi getirdi Aragonesi takimin basina.Aurelionun gidisine de kulak asmadi.Peki neden transfer yapmadi? Emre zaten Aragones ile ayni anda getirildi,yine baskan transferiydi cünkü.Aurelionun yerine transferin son gününde Josico getirildi adam ilk macinin 6.dakikasinda sakatlandi,ortalikta yok !
Takiminin bu halini iyi görüp,ben takima güveniyorum diyen Aziz Yildirim simdi taraftarlarca elestiriliyor.Güvenmeye devam etsin ...
Aragones ise hep ayni hatalari yapmaya devam ediyor.Yahu bi sistemini degistir,degisik biseyler yap,bak takim kötü günler yasiyor,biseyler yap yahu! Ama yok,Aragones bildiginden sasmiyor.Sivas karsisinda maglup oldugu kadroyu Kiev karsisina cikariyor.Cünkü baska bildigi taktik yok.40 yildir bunu zar zor ögrenmis 
Neyse,lafin kisasi isler iyice cikmaza girdi.Kayserispor macinda alinacak bir puan kaybinda kriz büyür ...
Mesaj Yetkileri