Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

19 52.78%
  • Galatasaray

14 38.89%
  • Beraberlik

3 8.33%
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Bursaspor - Galatasaray [ TSL 6. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lanet olsun, ligde yenilgiyle tanıştık. Yanlış giden birçok şey var, ayrıca Bursa taraftarı yine çirkin şeyler yaptı. Bizim taraftar ıslık çalınca ceza veren federasyondan Bursa'ya da ceza bekliyorum açıkçası...

Bursa maçı haketti bu arada. Tebrik ediyoruz kendilerini...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Lanet olsun, ligde yenilgiyle tanıştık. Yanlış giden birçok şey var, ayrıca Bursa taraftarı yine çirkin şeyler yaptı. Bizim taraftar ıslık çalınca ceza veren federasyondan Bursa'ya da ceza bekliyorum açıkçası...
    Sizin taraftar pek bir yetenekli büyükpivot. Küfürleri ıslık halinde söyleyebilmek için çok sağlam gırtlak lazım. Bu geyirerek konuşmak gibi birşey olsa gerek. Zor iş vesselam.

Eğer ceza gerekiyorsa ceza alırlar zaten. Tebrikler Bursa.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Sizin taraftar pek bir yetenekli büyükpivot. Küfürleri ıslık halinde söyleyebilmek için çok sağlam gırtlak lazım. Bu geyirerek konuşmak gibi birşey olsa gerek. Zor iş vesselam.

Eğer ceza gerekiyorsa ceza alırlar zaten. Tebrikler Bursa.

Az güLmedim ya EreN Abi ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Daha iki hafta önce bütün stat Ömer'e küfür ederken iyi ama Bursa taraftarı kötü...O da güzel...

İkinci yarıyı izledim ve Bursaspor istediği futbolu sahaya yansıttı.İstediği zaman tehlike yarattı tempoyu belirledi ve sonunda maçı kazandı tebrikler Bursa.Bakalım biz ne yapıcaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ömer'in yaptıkları çok açık. Yapılanları savunmuyorum, zaten ceza aldık o maçtan sonra. Tek isteğim bu tip cezaların tarafsız verilebilmesi.
    O zaman bekleceksin eğer net bir ceza çıkmaz ise tarafızlık isteyeceksin.Şimdiden istmek biraz garip duruyor.Sonuçta bu cezalardan yalnızca siz çekmiyorsunuz.Bütün kulplere veriliyor ceza.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    O zaman bekleceksin eğer net bir ceza çıkmaz ise tarafızlık isteyeceksin.Şimdiden istmek biraz garip duruyor.Sonuçta bu cezalardan yalnızca siz çekmiyorsunuz.Bütün kulplere veriliyor ceza.
    Ben de zaten taraflılar demedim, umarım duyarlılığı korurlar dedim. Geçen yıl FTK'daki Bursa deplasmanı gibi olmasın...

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Son iki haftada hakem hatalarıyla bulunan goller ve alınan galibiyetlerden sonra yapılmayan bir hata ve kazanılamayan puanlar
    Kötü oyun ve kazanılamayan puanlardan daha güzel görünüyor, değil mi

Mesaj Yetkileri