Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 280 sonuç

Konu: Mustafa Denizli Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü

sakary Ali Misafir

o sözler Yıldırım Demirören'e ait olabilir ama o sözlerini çoktan unutmuştur

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Demirören'in getirdiği 5.hoca bu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eger imzalar atılırsa: M.Denizli ligtv de 90dakika hiç susmuyordu, şu yanlış, söyle olmaz, böyle olmaz diye. inşAllah imzalar atılır da görürüz marifetlerini, konuştugu kadar var mıymış görürüz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

MUSTAFA DENİZLİ İMZAYA KALDI!

FLAŞ! UEFA Kupası'nda Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından Ertuğrul Sağlam'ın ipini çeken Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü! Denizli ile Demirören'in son detaylar üzerinde görüştüğü son gelen haberler arasında...

Mircea Lucescu ile görüşen ancak deneyimli teknik adamdan "Aralık'ta gelirim" cevabını alan Beşiktaş yönetimi, teknik direktör krizini bir an önce çözmek için düğmeye bastı. Tecrübesiyle ön plana çıkan Denizli ile prensipte anlaşmaya vardığı iddia edilen Beşiktaş yönetiminin, bu transferi en kısa süre içerisinde gerçekleştireceği ifade ediliyor.

Yaşanan bu gelişmelere rağmen Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Mustafa Denizli ile anlaştıkları yönündeki haberleri yalanladı. Sporx.com'un ulaştığı Engin, "Denizli ile anlaşmadık. Öyle bir şey yok. Herkes ile görüşüyoruz" dedi. Sinan Engin, daha önce de Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün yabancı bir isim olacağını açıklamıştı.

Deneyimli teknik adam Mustafa Denizli ve Beşiktaş'ın adı bundan iki sezon önce de birlikte anılmıştı. Ancak Denizli'nin isteklerinin karşılanaması ve Beşiktaş yönetimindeki bazı kişilerin daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'de çalışan bir teknik direktöre sıcak bakmaması bu anlaşmanın gerçekleşmemesinde büyük bir rol oynamıştı.

Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören ve bazı yöneticilerin bugün son kez biraraya gelerek teknik direktör adayları ile yapılan görüşmeleri değerlendirecekleri ve en geç 10 Ekim Cuma gününe kadar yeni teknik direktörleri ile sözleşme imzalamak istedikleri belirtildi.

sporX

sakary Ali Misafir

kesin mi daha?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

arkadaşlar rica ediyorum güvenelim.denizli hoca beşiktaşlı oldugunu iddia eder yıllardır.ayrıca denizli'nin yardımcısı sergen olacak.sergen'i izlediyseniz yorumcu olarak,futbolu ne kadar iyi bildigi ortada.sergen,mustafa denizli hata yaparsa ona dogru yolu gosterebilir.lütfen inanalım
    Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 08.Ekim.2008 at 18:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ertuğrul Sağlam gerçekten "ADAM" birisiymiş... (:

sakary Ali Misafir

ya Denizli başarılı olur olmaz ama istemiyorumm

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İstemiyorum bu adamı ya, yönetim saçmalama!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mustada Denizli olmasin , baska bi teknik direktormu kalmadii

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya Kardeşim Senın bu getirdigin 5. Hoca 4ündede Başarılı oLamadın Demekki Sende birşeylik var Ver İSTİFANI Herkez Rahatlasın sende git Evinde BEŞİKTAŞ MaçLarını izle Saçma Sapan adamlar getiriyosun Takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertuğrul Sağlam gerçekten ADAM gibi biriymiş.Tazminat almak varken kendi istifa etti.Bence Beşiktaş çok yanlış yaptı.Ertuğrul Hoca'yı çok arayacaklar!

sakary Ali Misafir

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli Dönemi!

08.10.2008 16:23:00
    Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından boşalan koltuğa Mustafa Denizli'nin getirildiği bildirildi.
    CnnTürk televizyonunda Doğan Haber Ajansı kaynak gösterilen altyazıda Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile anlaştığını duyurdu.
    Denizli'nin yardımcılığını ise Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken'in yapacağı belirtilirken, Sinan Engin'in gönderileceği sızan bilgiler arasında ... Bu gelişmelerin ardından Sinan Engin'in telefonlarını kapattığı ve dünya ile ilişkisini kestiği görüldü.
    Görüşmeler devam ediyor ...
    Oğuz Yenihayat / Medyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Beşiktaş'ta Mustafa Denizli Dönemi!

08.10.2008 16:23:00
    Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından boşalan koltuğa Mustafa Denizli'nin getirildiği bildirildi.
    CnnTürk televizyonunda Doğan Haber Ajansı kaynak gösterilen altyazıda Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile anlaştığını duyurdu.
    Denizli'nin yardımcılığını ise Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken'in yapacağı belirtilirken, Sinan Engin'in gönderileceği sızan bilgiler arasında ... Bu gelişmelerin ardından Sinan Engin'in telefonlarını kapattığı ve dünya ile ilişkisini kestiği görüldü.
    Görüşmeler devam ediyor ...
    Oğuz Yenihayat / Medyaspor

E hani istifası kabul edilmemişti? Bence Beşiktaş yabancı bir teknik direktör getirecek arkadaşlar. Ama bence bu sene başarı biraz zor gibi Beşiktaş açısından. Aslında Demirören ve ekibi varken her sezon başarı zor gibi...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    arkadaşlar rica ediyorum güvenelim.denizli hoca beşiktaşlı oldugunu iddia eder yıllardır.ayrıca denizli'nin yardımcısı sergen olacak.sergen'i izlediyseniz yorumcu olarak,futbolu ne kadar iyi bildigi ortada.sergen,mustafa denizli hata yaparsa ona dogru yolu gosterebilir.lütfen inanalım

Yorumcudan teknik adam olmaz.Sergen'den de Rıdvan'dan da ve aklına başka hangi TV'de yorumculuk yapan adam geliyorsa hiçbirinden Teknik adam(Antrenör,TD vs) olmaz...

sakary Ali Misafir

Denizli aşkına kavuşuyor !..

Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü büyük ihtimalle Mustafa Denizli oluyor !.. Mustafa Denizli böylece taraftarı olduğu Beşiktaş'ın başına geçecek !.. Bilindiği gibi Denizli, yıldızı büyük başarılar kazandığı Galatasaray'da parlamasına ve ardından Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ilk Türk teknik adam olmasına rağmen eskiden koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu açıklamıştı.

LUCE OLMAYINCA...
    Türkiye'yi yakından tanıyan bir teknik adamla anlaşmayı kararlaştıran ve ilk önce Lucescu ile de görüşen siyah beyazlı yönetim Rumen hocadan beklediği yanıtı alamayınca Mustafa Denizli ile görüşmelere başladı.

Yıldırım Demirören ile Mustafa Denizli bugün telefonda görüştüler, çünkü Denizli Çeşme'ye gitmişti. İkili, telefonda yapılan görüşmede prensip anlaşmasına vardı. Mustafa Denizli hemen İstanbul'a gelecek ve muhtemelen yarın sözleşme imzalanacak. Denizli'nin yardımcıları ise Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın olacak.

Şu an için resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıntılar Ligtv.com.tr'de olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sezon arasına kadar idare edicekLer, ya da sezon sonuna kadar nasıL oLsa bu sezon takımdan ümidi kestiLer. Ondan sonra bir tane Yabancı hoca getirecekLer. Bu kadar basit. AnLaşıLmayacak birşey yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Mustafa Denizli'ye güvenelim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ntvspor’un haberine göre teknik direktör arayışlarını sürdüren ve birkaç teknik adamla görüşmeler yapan Beşiktaş, Mustafa Denizli ile anlaşmaya vardı.

Yayınlanan haberde, siyah-beyazlı kulübün eski millİ takım teknik direktörlerinden Mustafa Denizli ile anlaşmaya vardığı, başkan Demirören ve Denizli'nin son detaylar üzerinde konuştuğuna yer verildi. Mustafa Denizli ile cuma gününe kadar resmi sözleşmenin imzalanması beklendiği de belirtildi.
    Last edited by Nocna Mora : 08.Ekim.2008 at 20:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sezon arasına kadar idare edicekLer, ya da sezon sonuna kadar nasıL oLsa bu sezon takımdan ümidi kestiLer. Ondan sonra bir tane Yabancı hoca getirecekLer. Bu kadar basit. AnLaşıLmayacak birşey yok.
    Mustafa Denizli de o kadar saf degil abi. Yarım sezon idareten takımın basına gecsin. Bence mantıklı degil bu dedigin.

Öff bu takım Mustafa Denizli'yi de mi görecekti ..

Del Piero_10 Misafir

Artık Yıldırım Demirören'le Mustafa Denizli beraber giderler.

sakary Ali Misafir

Demirören: Mustafa Denizli Asla Beşiktaş'a Gelemez

08.10.2008 18:20:00
    Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'de yayınlanan "2'ye 1" adlı programda önemli açıklamalar yaptı. Siyah beyazlıların içinde bulunduğu durumu en ince ayrıntılarıyla anlatan Demirören…
    ...Samet Aybaba'dan, Del Bosque'ye, Liverpool maçından, PAF takımı açıklamasına kadar birçok konuya açıklık getirdi.
    Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın arkasında olduklarını belirterek, "Medya kendi kafasına göre haberler yapıyor. Buraya gelmeden önce hocayı aradım ve '2 maçı kazanamazsan gidiyormuşsun' dedim. Medya bunu böyle yazmış. Bunlara çok gülüyorum. Ben olduğum sürece Mustafa Denizli ve Samet Aybaba bu takımda olamazlar. Ben bunu 2000 senesinde de söyledim. Samet Aybaba bu takımın başında başarılı olmadı, bu nedenle onu istemiyorum. Ayrıca Samet Aybaba benim muhatabım değildir. Ben başkanım, o bir teknik direktör. Kendisi benim sözlerimin doğruluğunu vermiş olduğu röportajlarla göstermiştir" ifadesini kullandı.
    Maçlara PAF takımla çıkma kararı almalarının ve daha sonra bu karardan vazgeçmelerinin hatırlatılması üzerine Yıldırım Demirören, "Bugün olsa Fenerbahçe maçından sonra aldığımız kararı yine veririm. Biz bir Liverpool maçı atlattık. Maçtan sonra teknik heyetimiz bize geldi ve Sivas maçında bunu temizlememiz lazım dedi ve biz de bunun üzerine bu kararından vazgeçtik. Tekrarlıyorum bugün olsa yine aynı kararı verirdim. Bugün Türkiye Ligi'nde bize yapılanlar hiçbir takıma yapılmadı. Benim futbolcularımın emeğini kimse çalamaz. Bizim üzerimize oyunlar oynanıyor. Tam 7 puanımız çalındı" şeklinde konuştu.
    Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'yi, TFF Başkanı Haluk Ulusoy'a kendisinin tavsiye ettiğini de açıklayan Demirören, "Affan Keçeçi benim büyüğümdür. Kendisi camiada sevilen ve sayılan bir insandır. Ben Affan Keçeçi'den başkalarının hakkını yiyerek, Beşiktaş'ı koruyun demedim. Bugün Türkiye'de kime sorarsanız sorun Beşiktaş'ın hakkı yeniliyor diyecektir. Affan Keçeçi'de bizim hakkımızı en iyi şekilde bir Beşiktaşlı olarak korumalıdır" diye konuştu.
    Demirören, siyah beyazlı kulubün Del Bosque davasıyla ilgili olarak, "Del Bosque konusunda hukuku bir dava olduğu için bir şey konuşmak istemiyorum. Burada söyleyeceklerim çok doğru olmaz. Dava zaten 1-1.5 sene devam edecek. Del Bosque konusunda medyamız büyük bir hata yapmıştır. İsviçre'de 15 gün önceki davada hocanın avukatları bizim medyamızda gösterilen haberleri savunma olarak verdiler. Bu bizim davamız değil, tüm Türkiye'nin davasıdır. Herkes bu duyarlılıkla davranmalıdır. Biz kulüp olarak haklıyız. Adalet yerini bulacak" şeklinde konuştu.
    Futbol Federasyonu'nun seçime gitmesi gerektiğini de ifade eden Yıldırım Demirören, "Bana göre Haluk Ulusoy, Türkiye'yi 2008 Avrupa Şampiyonası'na götürdüğü için Fedarasyon'un başında kalmalıdır. Ancak bir yasa yürülüğe girdikten sonra seçim yapmaktan başka çare yoktur. Bu yasanın önünde kim durabilir ki" şeklinde konuştu.
    LigTV / "2'ye 1" 06.12.2007
    Medyaspor'dan Önemli Not:
    Bu bir mizah yazısı değildir. Kahkaha atma niyeti taşıyorsanız lütfen okumayınız!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Bu bir mizah yazısı değildir. Kahkaha atma niyeti taşıyorsanız lütfen okumayınız!

Haksız da degiller ama

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Artık bu yönetim Beşiktaş'ımın başında olduğu sürece başarından umudumu kestim.Bravo yönetim.Aynen böyle devam edin..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alıştık bunlara..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

iyice alay konusu oldular

sakary Ali Misafir

bu eklediğim açıklamanın tarihi 06.12.2007

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir arkadaş Sergen çok iyi tahliller yapıyor demiş. İzlediniz mi o programı bilmem, ama lig öncesi kritize ettikleri bi program vardı, geç saatlerdeydi, Sergen'den inciler: "Bence Fenerbahçe kan kaybetti. Geçen seneden Aurelio, ve ee.. birkaç oyuncusunu daha kaybetti." "Trabzonspor başarılı olamaz. Çünkü toplama bi takım. İyi transferler yapmış olabilirler ama toplama takımlar öyle hemen üst sıralara zorlayamaz onun için 4 büyükler arasında en zayıf halka olarak görüyorum." şeklinde açıklamarı vardı. Okuyun ve düşünün.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dünyanın gelmiş geçmiş en beceriksiz,en tutarsız,türkürdüğünü en çok yalayan vb. gibi ne kadar olumsuz özellik varsa Yıldırım Demirören'de fazlasıyla mevcut...

Aldı Beşiktaş'ı eline küçük çocuğun oyuncaklarıyla oynadığı gibi oynuyor.Sağa sola atıyor,kırıyor,yapmaya çalışıyor ama başaramıyor bir türlü...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Birisi demiş ki Yıldırım Demirören için ; Babası vermiş eline Beşiktaş'ı oyuncak diye istediği gibi oynuyor.

Anıl'ın söylediği hesap artık yeter.Benim bile sabrım taştı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri