Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kocaelispor

6 25.00%
  • Fenerbahçe

15 62.50%
  • Beraberlik

3 12.50%
1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Kocaelispor - Fenerbahçe [ TSL 7. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Serdar,Kocaeli'ye giderek kendini yaktı her mac 2-3 yiyor
    Ayrıca bizim Volkan'ın da alternatifi olmadığı için lakaytca oynamasına neden oluyor...Serdar olsaydı cok daha iyi olurdu takım...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Serdar,Kocaeli'ye giderek kendini yaktı her mac 2-3 yiyor
    Ayrıca bizim Volkan'ın da alternatifi olmadığı için lakaytca oynamasına neden oluyor...Serdar olsaydı cok daha iyi olurdu takım...
    Volkan Babacan bu gidişat ile kaleyi alacaktır ki aldığında Türkiye'nin en iyi kalecisi olacak potansiyeli gösteriyor ama; şu bir gerçek bizde hiç defans yok. Ortasaha defansa yardım etmeyince defans zorlanıyor. Zaten bu gün yediğimiz iki golde de 4-5 oyuncu vardı rakipte bir oyuncu ve rakipte bir isim 4-5 kişiye rağmen golünü attı. Volkan'da da şuç aramamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Volkan Babacan bu gidişat ile kaleyi alacaktır ki aldığında Türkiye'nin en iyi kalecisi olacak potansiyeli gösteriyor ama; şu bir gerçek bizde hiç defans yok. Ortasaha defansa yardım etmeyince defans zorlanıyor. Zaten bu gün yediğimiz iki golde de 4-5 oyuncu vardı rakipte bir oyuncu ve rakipte bir isim 4-5 kişiye rağmen golünü attı. Volkan'da da şuç aramamak lazım.

Volkan sürekli açılıyor.Doğru düzgün kalede durmayı öğrenmeli bence.En büyük hatası sürekli açılması,her topa çıkması.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Haklısın tamam defansif anlamda cok sıkıntı cekiyoruz ama Volkan tecrübesine,klasına yakısmayaak hatalar yapıyor,takımını zor durumda bırakıyor...
    Babacan konusuna katılıyorum o 1-2 yıl sonra ülkenin en iyi kalecisi olacak...

Mesaj Yetkileri