Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 39. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Trabzonspor
-
Beraberlik
-
Bu maçın böyle olmasında öncelikle hocaların katkısı çok fazla diye düşünüyorum.Skibbe %100 doğru bir kadro ile çıkarken Ersun hocanın tercihleri bence yanlıştı.Elindeki kadrodan bu maç için daha iyi bir kadro çıkarabilirdi.Bu maç için daha iyi bir strateji belirleyebilirdi bence.Maçtan önce Sylva'yı mı oynatsam Tolga'yı oynatsam diye kararsız kaldığını okumuştum.Sanırım hangisini tercih etmesi gerektiğini anlamıştır..
Maç 2 takımın birbirini tartmasıyla başladı.İlerleyen dakikalarda takımlar pozisyonlar bulmaya başladı.Karşılıklı pozisyonlar vardı fakat 2 tarafta bunlardan yararlanamadı.Galatasaray ilk golü Arda'nın inanılmaz golü ile buldu.Bu gol kilidi açan goldü.5 dakika sonra Trabzon savunmasının seyrettiği pozisyonda Servet'e çarpan top gol olup skor 2-0 olunca Galatasaray çok büyük avantaj elde etti.Ersun hoca daha ilk yarı bitmeden takıma müdahale etmek zorunda kaldı.Galatasaray ilk yarıyı 2-0 gibi avantajlı bir skor ile kapattı.
2.yarıya Ersun hoca Yattara-Isac değişikliğiyle başladı.Bence burada Gökhan'ı çıkarsaydı daha iyi olurdu gibi geliyor bana.Trabzon Yattara ile daha hareketli gözüktü.Umut'un maç 2-0 iken kaçırdığı çok net bir pozisyon var.Gol olsa maç golle cesaretlenen Trabzon ve panik havasına girecek olan Galatasaray'dan dolayı çok farklı bir hal alabilirdi.Fakat bu olmadı.Galatasaray üstüne birde 3.golü bulunca Trabzon'un beli tamamen kırılmış oldu.Maç oradan sonra koptu zaten..
Hakem'in bazı kararları çok hatalıydı.Lincoln'ü golden sonra atmayıp bunun etkisiyle benzeri bir pozisyonda Arda'ya sarı kart vermediği pozisyonda Lincoln'e sarı kart çıkartıp oyundan atması çok yanlıştı.Hatasını hata ile örttü.Hee 2.sarı kart yanlış değil denecekse Arda'nın pozisyon neden sarı kart değildi sorusu akıllara geliyor.Sonra Sabri'nin ve Aydın'ın pozisyonları var.Galatasaray bu gece puan kaybetse yaşanacakları tahmin eder gibiyim.Hakemlerimiz hiç iyi değil maalesef..
Taraftar ile ilgili bir tespitim var.Açıkcası kendi taraftarımızın yaptığı bütün tezahuratları bildiğimi söyleyemeyeceğim ama özeti seyrederken daha önce bizim tribünlerimizden duyduğum 3 tane beste duydum.Galatasaray taraftarının daha yaratıcı,daha özgün çalışmalar yapması olması gereken bence..
Son olarak Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Çok önemli bir maçtan 3 puan alarak üst sıraları takiplerini sürdürmelerinin yanında dahada yaklaşmış oldular üstlere.Ayrıca bu galibiyetleri sayesinde bizde haftayı lider olarak kapatmış olduk.O açıdanda teşekkür ediyorum.
Mesaj Yetkileri