Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 64.10%
  • Trabzonspor

8 20.51%
  • Beraberlik

6 15.38%
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [ TSL 7. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

shamur1 hocam, o 18 şutun kaçını 62'den sonra attığınız sayman lazım bu istatistikler çok da oyunu yansıtır değil. 62'ye kadar Trabzon'un toplam şutu 5 veya 6 ki onlar da dağlara taşlara, topla oynama oranı da 60-40 Galatasaray üstünlüğünde. müsade ette 10 kişi kalan takım biraz geriye çekilsin, top kontrol oranı düşsün ve şut yesin bu ss'lere bakarak yorum yapmak doğru değil diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    shamur1 hocam, o 18 şutun kaçını 62'den sonra attığınız sayman lazım bu istatistikler çok da oyunu yansıtır değil. 62'ye kadar Trabzon'un toplam şutu 5 veya 6 ki onlar da dağlara taşlara, topla oynama oranı da 60-40 Galatasaray üstünlüğünde. müsade ette 10 kişi kalan takım biraz geriye çekilsin, top kontrol oranı düşsün ve şut yesin bu ss'lere bakarak yorum yapmak doğru değil diye düşünüyorum.
    Evet ben zaten orda istatistiklerde üstünüz falan demedim altında hemen bu tablo birşey ifade etmiyor dedim.

Böyle maçlarda skor ya 2-2 olur yada 4-0 , 5-0 olur çünkü 2-0 dan sonra zaten kaybedecek birşeyin olmaz.

Ayrıca Gsliler Skibbeden neden memnun değil anlamıyorum adam gayet akıllı bir şekilde oynatıyor takımı sakatlıklara rağmen.

Mesaj Yetkileri