Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 64.10%
  • Trabzonspor

8 20.51%
  • Beraberlik

6 15.38%
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [ TSL 7. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçtan önce Mehmet Topal - Linderoth oynarsa ibre Galatasaray'dan yana döner demiştim. Skibbe geçen maçta yaptığı hatayı anlamş olacakki Meira'yı defansın önüne koydu ve çok akıllıca iş yaptı.

Arda'nın ilk golune diyecek hiçbirşeyim yok o belki orta açmak istedi ama çok güzel yere gitti top.

Tolga zaten hep böyleydi. Sadece üzerine gelen topları çıkararak göz boyuyodu. Ama bugün gördük gerçek Tolga'yı.

Ersun hoca zaten laf edilecek gibi değil. Büyük takımı yönettiğini hala anlamıyo. Anadolu takımına karşı Yattara'yı oynatıyosun 2'li ortasaha yapıp 4 forvet gibi oynuyosun ama büyük takımlara gelince defansif oynuyosun. 4-3-1-2 'ye dönüyosun. Söylesene Ersun hoca sen ne ayaksun ?

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    O deil de golden sonra ki Arda ve Servet'in pis pis sırıtmasına dayanamadım. Kendilerine olduğu zaman futbolcularımızı dövdüler ettiler derken iyi oluyor ama böyle bir gole de pis pis sırıtmasını biliyorlar. Erman Toroğlu'nun açıklamaları..
    Galatasaray'ın hakemlerden yana şansı birgün tutmayacak ama bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sen maçı izlemedin heralde.. ??

Gs nın bu maçı kesinlikle kazanması gerekirken tek forvet Baros ile çıktı. Biz ise beraberlik bile yetecekken Umut-Gökhan -Isaac uclusuyle cıktı ve defansıda ileride kurdu bumudur defansif oynatmak ? Zaten defansıf oynatsaydı bu maçı rahat kazanırdık.
    Katılıyorum.Kadrolar açıklanırken bir baktım Umut-Gökhan-Isaac var noluyo dedim bir an bunlar kazanmaya çıkıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sen maçı izlemedin heralde.. ??

Gs nın bu maçı kesinlikle kazanması gerekirken tek forvet Baros ile çıktı. Biz ise beraberlik bile yetecekken Umut-Gökhan -Isaac uclusuyle cıktı ve defansıda ileride kurdu bumudur defansif oynatmak ? Zaten defansıf oynatsaydı bu maçı rahat kazanırdık.
    Maçı 90dk Trabzonlu arkadaşlarla izledim.

Umut - Isaac - Gökhan çıktıda ne oldu ? Isaac sürekli geri geldi. Hüseyin defansın arasından çıkmadı. bumudur hucum oynamak ?

Mesaj Yetkileri