Varsayım varsayımdır öncelikle burada anlaşalım. Golü atsaydı, topu kesmeseydi aynı anlamlara çıkıyor. İşte sen Song kesmesin mi dersen bizde Gökhan atsaydı deriz işin içinden çıkılmaz. Suçlama olarak görme ancak varsayım işini ben başlatmadım desende sen başlattın. Biz maçın başında kaçırdık diyorsun. Yani atsaydık böyle olmazdı anlamına geliyor. İşte bazen A deyip B'yi kastedersin derken bunun gibi laflardan bahsetmiştim. Açık açık biz golü atsak maç böyle bitmezdi demiyorsun ama biz ilk dakikalarda golleri kaçırdık diyerek dolaylı olarak ima ediyorsun.
Kim hangi takımın fanatizmini yaparsa mesajı silinir. Kim kışkırtıcı herhangi bir mesaj atarsa silinir. Yine kim anlamsız bir mesaj atarsa silinir. Bu yöneticisi içinde böyledir, üyesi içinde böyledir. Gün gelir sizi tahrik eden birşeyi gözden kaçırabiliriz. Onuda rapor edersiniz gereken yapılır.Doğruya nasılsa size herşey serbest biz bişeyler yazınca ya silinir ya ceza alırız.
Bu forumda demeyeceğim çünkü her forumda bu durum vardır. Herkes kendi mesajı silindiğini sanır. Kişiye göre değil kurallara göre mesajlar siliniyor. Olaya bu yönden bakmak yerine ben mesajlarımda biraz dikkatli olayım dersek sorun kalmaz.