Juventus´un düzgün fizyoterapistlere ihtiyaci var.
Juventus´un düzgün fizyoterapistlere ihtiyaci var.
elkann büyük temizlik yapacakmış galiba. yarım yamalak ingilizcemle anladığım kadarıyla herkes gidecek.
Blanc,Secco,Ranieri kısaca juventus'a layık olmayan 3 isim gidebilirmiş.
İnşallah..
bu 20 eksik neden war dahada artacakmı bunlar önemli olan yoksa tam kadro bi juve çok daha büyük işler yapabilir bence
beklediğim bir skordu..fazla abartmaya gerek yok arkadaşlar.gözüm kapalı juve ye vermiştim zaten
Nedir bu R.madrid'in bizden çektiği yahu
Ranieri,yine extra kredi sağladı kendine.
bu arada Maçın özeti var mı?
Buyrun : ) Del piero şapka çıkartılacak bir gole daha imza atmış.
Casillas bakakalmış öyleceee.
http://sotube.blogspot.com/2008/10/j...ighlights.html
Last edited by pinturicchio68 : 22.Ekim.2008 at 01:43 Reason: link
del piero nun golüne söyleyecek sözüm yok.top ağlara değdiğinde seyirci çıldırmış
çıldırılmayacak gibide değil yahu. dün tekrarını 10 kere izledim.
Önemli maçları motivasyon ile alıyorlar ama küçük maçlarda takımın aynı motivasyonu sağlayamaması teknik direktörün sorumluluğunda.
Maç içinde Marchisio ve Legrottaglie de sakatlandı.
Platini de maça gelmiş bu arada.
Yüzün üzerinde resim var bu linkte
http://juventuscalcio.blogspot.com/2...adrid-2-1.html
Del Piero yine harika gollerinden birisini atti dün,bu adam gercek bir efsane.(=
Casillas önde kalmış ama önemli olan o vuruşu topun gelişine yapmak bunu yapabilen nadir oyunculardan biri Del Piero.Heinze'yi ne zaman görsem bir ahta yapıyor
Bu galibiyet çok iyi oldu. Zaten son 3 maçta saha avantajı tamamen alehimize olacak.
Off üzülsem mi sevinsemmi bilemiyorumGene tüm hayellerım ( Juve 3. olup UEFA ya düşecek ve GS ile eşleşecek. Bu durumda bende Nedvedi görmüş olacağım
) suya düştü.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Juve ile İnter Fabregas için kapışıyormuş.
Amauri'nin güzel golüyle Torino derbisini kazandık.
http://www.d1g.com/video/show/?id=2400776
![]()
Last edited by Del Piero_10 : 26.Ekim.2008 at 01:51
real maçından sora juvenin bu maçı alacağından emindim ve onlarda beni yanıltmadı.juveyi aretık esksi yenlmez görmeyi çok istyorumm ama kadro bunun çn yetersz bakalım gelecek yıllarda neler gorecez
toparlanacaz inşAllah ToparlanacağızBu arada Amauri'den gollere devam
![]()
Juventus harbiden geri dönsün artık..
Çarşamba günü oynanacak Bologna maçının muhtemel kadrosu
Sakatlar
![]()
Del Piero yorgun mu?
So what?
Saike
Amauri müthiş transfer oldu
Manninger bence yetersiz. Yalnızca üstüne gelen topları kurtarıyor. Madrid maçında da gol hariç hepsi üzerine geldi zaten.![]()
Diego'nun babası ve menajeri olan şahıs bugün Torino'da görülmüş.Belki sadece kayak yapmaya gelmiştir.Mevsim de henüz açılmadı ya neyse..
Luciano Moggi 'SIM kart' davası için yaptığı itirazı kazandı.Federal mahkeme, Moggi ile birlikte hakemler Massimo De Santis ve Paolo Bertini'nin suçsuzluğuna kanaat getirdi.