Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

3 10.00%
  • Bursaspor kazanır

9 30.00%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 98 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [ TSL 8. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hakem pek iyi değil. Garip garip fauller ve sarı kartlar verdi. Hele ki son pozisyonda adama basmamak için kendini yere bırakan alexe aldatmaya yönelik kart göstermesi tam bir komediydi. Alex zıpladı ve adamın ayaklarına düştü. Eğer zıplamasaydı kırardı tahminimce.

Tribünler az biraz canlı gibi ama beni asıl şaşırtan olay ise JOSICO olayı.. Gayet iyi oynuyor yahu. Yani çok iyi top çevirebiliyor. Çok ilginç geldi. Ben şahsen bugüne kadar dalga geçtiğim şahsından özür dilerim.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Bu kadar berbat bir hakem olamaz. Bursaspor'lular maç boyunca Fenerbahçe'lileri sakatlamak için ellerinden geleni yaptılar. Bursalılar faul yapıyor, hakem Fenerbahçe yaptı diyor. Lugano golü atarken bile formasından çekmişler.

Alex'in pozisyonu %100 penaltı. Adam direkt Alex'i durdurmak için giriyor. Hadi vermedin, hakemi aldatmaya yönelik hareket olamaz çünkü; rakip oyuncunun ayağı Alex'e değiyor ve Alex düşmek zorunda kalıyor.

İlk yarı bitti, Bursa'lı oyuncu pozisyona penaltı dedi. Görüntülerden öyle anlaşılıyordu.

Fenerbahçe bu sezon MTK maçından sonra en iyi oyununu oynuyor. Umarım hakem geri kalan süreyi doğru dürüst yönetirde maçı farkka götürürüz.

Edu hakeme topu firlatti,orada kirmizi görmesi gerekiyordu.
    Bursaspor cok sacma oynuyor,ne yaptiklari belli degil.Akilli oynasalar rahatlikla puanla dönerler.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Edu hakeme topu firlatti,orada kirmizi görmesi gerekiyordu.
    Bursaspor cok sacma oynuyor,ne yaptiklari belli degil.Akilli oynasalar rahatlikla puanla dönerler.
    Haklı olabilirsin ama tahrik olayıda göz önünde bulundurulmalı. Sonucunda bariz penaltı olabilecek bir pozisyon. Tekrarını izledim şimdi.

Nesil
    2006

Takımda tek eksik sağ kanat. Biz bu sezon tekrar tek forvet oynamak zorundayız. Çünkü; takımı tek ön libero ile taşıyabilecek bir oyuncu yok. Eğer bu maçta Semih veya Güiza'dan birisi yedek kalıp sağ kanat alsaydık daha etkili oynardık.

Oyuncular iyice hırs yaptı. Taraftar'da ateşlendi. İkinci yarı çoşacağımıza inanıyorum.

Oktay Derelioğlu maç başlamadan önce eski takım arkadaşı olan JOSİCO için bu takımın ortasahasını tek başına sırtlayabilecek bir isim dedi. Tek şansızlığı Fenerbahçe'nin kötü olması ve geldiğinde sakatlığı bulunmasıydı dedi.

Edu çok abarttı. Bu hareketi ben Volkan'dan beklerdim. Ama tahrik var bu nedenle sarı kart normal olarak görüyorum. Durup dururken yapmıyor. Hakem hiç olmassa adil bir karar verdi.

Haydi Bastır Fenerbahçe.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Haklı olabilirsin ama tahrik olayıda göz önünde bulundurulmalı. Sonucunda bariz penaltı olabilecek bir pozisyon. Tekrarını izledim şimdi.
    Tahrik,mahrik.Sonucta Edu´nun pozisyonu kirmizi kartlik.Karsisinda hakem var,hakem orada Edu´yu atmayarak kendisini ezdirdi,kücük duruma düsürdü,otorite diye bisey kalmadi adamda.
    Ayrica penalti pozisyonu tartismali,ben de ilk gördügümde penalti dedim ama tekrarini izledigimde Alex´in önceden atladigini gördüm.Alex´in niyeti düsmekti orada bence,ayagini rakibe takti.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tribünler az biraz canlı gibi ama beni asıl şaşırtan olay ise JOSICO olayı.. Gayet iyi oynuyor yahu. Yani çok iyi top çevirebiliyor. Çok ilginç geldi. Ben şahsen bugüne kadar dalga geçtiğim şahsından özür dilerim.
    Tribünler canlı olabilir ama büyük bir bölümü boş diye duydum.İlk yarıyı izleyemedim , 2. yarıyı izleyeceğim ama sanırım Bursa'lıarın sesi de bayağı çıkıyormuş.Kadıköy'de bir anadolu takımının ''Fenerbahçe kümeye'' diye bağırabilmesi de takımın ve tribünün durumunu özetliyor zaten...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tahrik,mahrik.Sonucta Edu´nun pozisyonu kirmizi kartlik.Karsisinda hakem var,hakem orada Edu´yu atmayarak kendisini ezdirdi,kücük duruma düsürdü,otorite diye bisey kalmadi adamda.
    Ayrica penalti pozisyonu tartismali,ben de ilk gördügümde penalti dedim ama tekrarini izledigimde Alex´in önceden atladigini gördüm.Alex´in niyeti düsmekti orada bence,ayagini rakibe takti.
    İki sorum olacak kardeşim,
    Öncelikle sen maçı canlı izliyor musun yoksa uA'dan mı takiptesin?
    İkincisi hakemin üstüne yürüyüp hakeme el kaldıran adamlar bile kırmızı görmüyor çoğu zaman bu pozisyona iki şık kalır, sarı veya kırmızı kart. Hakem Sarı kullandı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Tribünler canlı olabilir ama büyük bir bölümü boş diye duydum.İlk yarıyı izleyemedim , 2. yarıyı izleyeceğim ama sanırım Bursa'lıarın sesi de bayağı çıkıyormuş.Kadıköy'de bir anadolu takımının ''Fenerbahçe kümeye'' diye bağırabilmesi de takımın ve tribünün durumunu özetliyor zaten...
    Stad zaten 50bin kişi 20-25bini dolu. Türkiye Ligine göre yüksek seyirci ama; kapasiteye göre düşük bir seyirci.

O kümeye tezahuratından sonra zaten canlandı bizimkiler. Birde hakem maçı katletince ikinci yarı baya sert geçecek. Fenerbahçe taraftarı rahat durmayacak gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Yahu sıradan bir grup değil texas, geldiklerinde inönüyü, samiyeni de tezahüratlarıyla intetebiliyorlar keza canlı şahit oldum defalarca. Ayrıca tribünlerin büyük bölümü boş değil. Belli tribünler boş. Migros bomboş, Telsim yarı dolu, diğer büyük tribünlerde çok büyük boşluk yok. Ortalama 31-32 bin kişi vardır tahminimce. Biraz daha fazla olabilir tabi. Ayrıca bursalıların sesi o tezahürat hariç fazla çıkmadı. Ben duymadım. Fenerbahçe tribünleri son 100 yıllık tarihindeki en kötü döneminde. Büyük bir kavga söz konusu.

İki sorum olacak kardeşim,
    Öncelikle sen maçı canlı izliyor musun yoksa uA'dan mı takiptesin?
    İkincisi hakemin üstüne yürüyüp hakeme el kaldıran adamlar bile kırmızı görmüyor çoğu zaman bu pozisyona iki şık kalır, sarı veya kırmızı kart. Hakem Sarı kullandı.

Canli izliyorum maci Erencigim,öyle baskalari gibi yorum kopyalama aliskanligim da yoktur.Hakemin üzerine yürümek baska,top atmak baska.O pozisyon kirmizi kartlikti,bu acik birsey!

2-0 Uğur Boral...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Edu 3-0 oldu.. Maç bitti artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Harika Bursa, devam et rezilliğe, ezdir iyice kendini.
    Yusuf işte bunun için küçük takım oyuncusu...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Deivid geri döndü...
    (/s)

4-2 olmuş. Son dakikalar artık...

Deivid uzun aradan sonra çıktığı ilk maçta golünü attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

4-2 oldu.Josico çıktıktan sonra geçen haftalrdaki kimliğimize büründürdü bir an bizi.yediğimiz 2. gol gerçekten güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Deivid Gol ile döndü
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Maç 5-2 bitti.Deivid'in golle dönmesi çok iyi oldu.Golü attıktan sonra ağladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Deivid de Souza attı ve Kadıköyü ayağa kaldırdı tabi duygusal anlarda yaşadı,yaşattı.Formasını çok özlemiş bu anlaşılıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kadıköyde De Souza şov
    Deivid hoşgeldin be kardeş.. özlemişiz vallahi.
    Bu arada tribünler adına da güzel bir gece oldu o kadar kaosun ardından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bu adamı bari kaçırmayalım yahu..

Nesil
    2006

Oh be sonunda oldu işte bu!

İlk kez bu kadar iyi oynadık. 80. dakikaya kadar rakibi pozisyona sokmadık. Mücadele ettik. İlk kez kazanmayı istedik. Arsenal'dan 5 yedik, gittik Bursa'ya 5 attık. Artık bundan sonra en kötü maçımız bu olsun. Helal olsun çocuklar.

Deivid de Souza ağladı artık söylenecek söz yok. Helali hoş olsun.

Tebrikler çocuklar. Çubuklu giymeye devam...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Deividin goLLe buLuşmasına sevindim.GeLdiği günden beri ona güvenen biri oLarak sevindim goLLe dönmesine.HayırLı oLsun.Umarım rakibimiz oLan Fenerbahçe bu maçLa birLikte Lige dönmüştür.İnanın zevki yoktu şu ana kadar Ligin.Haydi hayırLısı oLsun bakalım.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

harika maç oldu...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fenerbahçe Bundan Sonra Daha Derli Toplu Oynar Ve Dileğim Zor Olan Şampiyonlar Ligi Şansını Sonuna Kadar Sürdürmesi Bugün Fenerbahçenin Kazanması Aragones İçin İyi Oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakeme rağmen bu maçı çok rahat kazandık Bu galibiyetle takım rahat nefes aldı . . .

Nesil
    2006

Deivid, rahmetli annesinin yanında olduğunu hissetmiş ve ağlamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uğur Boral'ında dediği gibi ışığı gördük artık önümüze bakıyoruz.Umarım o ışık hiç sönmez artık

Nesil
    2006

Kanaltürk'ün muhabiri maç sonunda yönetici yaptığı röportajda, Fenerbahçe'nin devre arasında yabancı bir kaleci alacağını söyledi.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri