Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

3 10.00%
  • Bursaspor kazanır

9 30.00%
1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [ TSL 8. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Edu hakeme topu firlatti,orada kirmizi görmesi gerekiyordu.
    Bursaspor cok sacma oynuyor,ne yaptiklari belli degil.Akilli oynasalar rahatlikla puanla dönerler.
    Haklı olabilirsin ama tahrik olayıda göz önünde bulundurulmalı. Sonucunda bariz penaltı olabilecek bir pozisyon. Tekrarını izledim şimdi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Haklı olabilirsin ama tahrik olayıda göz önünde bulundurulmalı. Sonucunda bariz penaltı olabilecek bir pozisyon. Tekrarını izledim şimdi.
    Tahrik,mahrik.Sonucta Edu´nun pozisyonu kirmizi kartlik.Karsisinda hakem var,hakem orada Edu´yu atmayarak kendisini ezdirdi,kücük duruma düsürdü,otorite diye bisey kalmadi adamda.
    Ayrica penalti pozisyonu tartismali,ben de ilk gördügümde penalti dedim ama tekrarini izledigimde Alex´in önceden atladigini gördüm.Alex´in niyeti düsmekti orada bence,ayagini rakibe takti.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tahrik,mahrik.Sonucta Edu´nun pozisyonu kirmizi kartlik.Karsisinda hakem var,hakem orada Edu´yu atmayarak kendisini ezdirdi,kücük duruma düsürdü,otorite diye bisey kalmadi adamda.
    Ayrica penalti pozisyonu tartismali,ben de ilk gördügümde penalti dedim ama tekrarini izledigimde Alex´in önceden atladigini gördüm.Alex´in niyeti düsmekti orada bence,ayagini rakibe takti.
    İki sorum olacak kardeşim,
    Öncelikle sen maçı canlı izliyor musun yoksa uA'dan mı takiptesin?
    İkincisi hakemin üstüne yürüyüp hakeme el kaldıran adamlar bile kırmızı görmüyor çoğu zaman bu pozisyona iki şık kalır, sarı veya kırmızı kart. Hakem Sarı kullandı.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    İki sorum olacak kardeşim,
    Öncelikle sen maçı canlı izliyor musun yoksa uA'dan mı takiptesin?
    İkincisi hakemin üstüne yürüyüp hakeme el kaldıran adamlar bile kırmızı görmüyor çoğu zaman bu pozisyona iki şık kalır, sarı veya kırmızı kart. Hakem Sarı kullandı.

Canli izliyorum maci Erencigim,öyle baskalari gibi yorum kopyalama aliskanligim da yoktur.Hakemin üzerine yürümek baska,top atmak baska.O pozisyon kirmizi kartlikti,bu acik birsey!

Mesaj Yetkileri