Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

3 10.00%
  • Bursaspor kazanır

9 30.00%
1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [ TSL 8. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hakem pek iyi değil. Garip garip fauller ve sarı kartlar verdi. Hele ki son pozisyonda adama basmamak için kendini yere bırakan alexe aldatmaya yönelik kart göstermesi tam bir komediydi. Alex zıpladı ve adamın ayaklarına düştü. Eğer zıplamasaydı kırardı tahminimce.

Tribünler az biraz canlı gibi ama beni asıl şaşırtan olay ise JOSICO olayı.. Gayet iyi oynuyor yahu. Yani çok iyi top çevirebiliyor. Çok ilginç geldi. Ben şahsen bugüne kadar dalga geçtiğim şahsından özür dilerim.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Tribünler az biraz canlı gibi ama beni asıl şaşırtan olay ise JOSICO olayı.. Gayet iyi oynuyor yahu. Yani çok iyi top çevirebiliyor. Çok ilginç geldi. Ben şahsen bugüne kadar dalga geçtiğim şahsından özür dilerim.
    Tribünler canlı olabilir ama büyük bir bölümü boş diye duydum.İlk yarıyı izleyemedim , 2. yarıyı izleyeceğim ama sanırım Bursa'lıarın sesi de bayağı çıkıyormuş.Kadıköy'de bir anadolu takımının ''Fenerbahçe kümeye'' diye bağırabilmesi de takımın ve tribünün durumunu özetliyor zaten...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Tribünler canlı olabilir ama büyük bir bölümü boş diye duydum.İlk yarıyı izleyemedim , 2. yarıyı izleyeceğim ama sanırım Bursa'lıarın sesi de bayağı çıkıyormuş.Kadıköy'de bir anadolu takımının ''Fenerbahçe kümeye'' diye bağırabilmesi de takımın ve tribünün durumunu özetliyor zaten...
    Stad zaten 50bin kişi 20-25bini dolu. Türkiye Ligine göre yüksek seyirci ama; kapasiteye göre düşük bir seyirci.

O kümeye tezahuratından sonra zaten canlandı bizimkiler. Birde hakem maçı katletince ikinci yarı baya sert geçecek. Fenerbahçe taraftarı rahat durmayacak gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Yahu sıradan bir grup değil texas, geldiklerinde inönüyü, samiyeni de tezahüratlarıyla intetebiliyorlar keza canlı şahit oldum defalarca. Ayrıca tribünlerin büyük bölümü boş değil. Belli tribünler boş. Migros bomboş, Telsim yarı dolu, diğer büyük tribünlerde çok büyük boşluk yok. Ortalama 31-32 bin kişi vardır tahminimce. Biraz daha fazla olabilir tabi. Ayrıca bursalıların sesi o tezahürat hariç fazla çıkmadı. Ben duymadım. Fenerbahçe tribünleri son 100 yıllık tarihindeki en kötü döneminde. Büyük bir kavga söz konusu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri