Quote Originally Posted by pappi View Post
Portsmouth u yönetiyorum,kadromda;

begovic
zaccardo
bellaid
felipe
vidal

behrami
mvueba
ryhor filipenko

armand traore
henri saivet

bogdan stancu

bu taktikten önce iki kere farklı taktikle 2-1 ve 3-0 yenildiğim chelse yi bu taktikle 5-1 yenmiş bulunmaktayımbaşka bişe sölemiyorum.
Süper olmuş ne diyeyim

Quote Originally Posted by almlyf69ali55 View Post
kardeş çok saol valla bu taktikle yaklaşık 9 maç fln yaptım hiç yenilmedim porrtoyu liverpolu yendim saol sayende galatasarayla şl guruptan 1. olarak çıktım
Sen de iyi bir başarı sağlamışsın.
Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
Kadrom;

GK:İker Casillas
DR: Bakary Sagna
DL: Maxwell
DC: Carles Puyol
DC: John Terry
MLC: Steven Gerrard
MC: ALou Diarra
MRC:Rafael Van der Vaart ve ya daha iyi bir oyuncu adını hatırlamıyorum
AML: Ronaldinho
AMR: Silva
FC: Tom de Sutter, Henoik Goittom sence bu taktik kadroma uygunmu databese'yi boşver Üstünde oynama yapmamı istediğin konular varsa söylersen ben yaparım
Taylancığım kadronun maşallahı var.Dream Team gibi olmuş.Yalnız forvete bir tane hızlı oyuncu alabilirsen çok daha iyi olur.Olmazsa Henok Goitom'u kullanırsın.Zaten Rossoneri Umut abi Goitom ile fırtınalar estirmişti.
Quote Originally Posted by BiLGeN90 View Post
ben korner taktiğine takmış durumdayım : D

şimdi ben gsdeyim korner taktiğimse şöyle

kafa ve zıplama özelliği bol olan bir kadrom var görüldüğü üzere o yüzden arturo vidalı geriye koydum uzun şutu 17

fakat eski korner taktiğime göre gol sayımda büyük bir azalma oldu nedeni defansın artık kalecinin önünün doldurması bu korner taktiğine geçtikten sonra kalenin önüne set çekilmiş gibi oluyor

bu kadroya nasıl bir korner taktiği vermeliyim?
(kornerciler andres alessandro ve **uino)
Oyuncular hakkında pek bilgiye sahip değilim.Daha doğrusu aralarında karşılaştırma yapamayacağım.Oyuna girip oyuncuların özelliklerine baktığım vakit sana ne yapacağın konusunda yardımcı olmaya çalışırım.