Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 36.36%
  • Berabere biter

1 9.09%
  • Gaziantepspor kazanır

6 54.55%
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Trabzonspor - Gaziantepspor [ TSL 8. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hic bi kotu elestiriye katilmiyorum, takim bugunde cok iyi oynadi. Gokhanda bi sansizlik var, 100 de 100luk pozisyonlari atamiyor.

Umut u elestirmeyin, formsuz Gokhanin o pozisyonlara girmesindeki tek sebep.

Maci koparacamiz yerlerde koparamiyoruzz, yoksa hersey daha guzel olacak . . .

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Hic bi kotu elestiriye katilmiyorum, takim bugunde cok iyi oynadi. Gokhanda bi sansizlik var, 100 de 100luk pozisyonlari atamiyor.

Umut u elestirmeyin, formsuz Gokhanin o pozisyonlara girmesindeki tek sebep.

Maci koparacamiz yerlerde koparamiyoruzz, yoksa hersey daha guzel olacak . . .
    arkadaşa katılıyorum sonuna kadar.maçı staddan seyrettim öle bir kötü karamsarlığa kapılmadım takım büyük bir azimle oynuyor iştahla golü yedikten sonra cevap verebiliyor.antalya,konya ve antep maçlarında geriye düştük ama takım oyundan kopmadı ister şans deyin ister başka bişe geriden gelip o maçları almıştı.sizin gibi kötü bakamıyorum bu takıma.benim eleştireceğim tek nokta çok kolay kontra atak pozisyonu vermemiz adamlar 2 tane çok net gol kaçırdı bir tabatanın boş kaleye atamadığı bide m.yozgatlının direğin dibinden giden şutu var ama bunlar dışında her şey iyi gidiyor trabzonspor için karamsarlığa lütfen kapılmayın.

Mesaj Yetkileri