yok 99 u geçen hafta bursaya atmıştı.. Şimdi de 2 attı 101 oldu..
Eskişehirspor
Fenerbahçe
Beraberlik
yok 99 u geçen hafta bursaya atmıştı.. Şimdi de 2 attı 101 oldu..
Geçen yıl Serdar Volkan'dan iyidir dediğimde benimle dalga geçiliyordu her yerde. Bu yıl Fenerbahçe Serdar'ı tutabilseydi Volkan böyle keyfine göre davranamayacaktı, davransa bile hiç düşünülmeden yedeğe çekilecekti.
Dk 29' Ivesa kırmızı kart
Dk 33' Alex pen 1-2
Dk 45' Edu 2-2
Artık burdan bu maçı kaybetseler bile Helal Olsun Eskişehir'e.
Amanın az daha gol geliyordu.Saldır EsEs Saldır![]()
Eskişehir maçın başından beri gol için daha çok bastıran taraftı.10 kişi kalmaları bile buna engel olamadı fakat şu anda Fenerbahçe bastırıyor gol için.Etkili ataklar geliştiriyorlar.Sanırım bunda Eskişehirli oyuncuların yorulmalarının payı büyük.Bakalım kalan dakikalarda ne olacak..
So what?
Saike
Bizim defansı hallaç pamuğu gibi atan Youla, bu kadar zayıf bir Fenerbahçe savunmasına karşı hiçbir şey yapamıyor.
Youla keyfi bir oyuncu istikrarlı olsa zaten çok büyük bir oyuncu olurdu![]()
Maç 2-2 sona erdi...
Tebrik ediyorum Eskişehirspor'u.10 kişi müthiş oynadılar Fenerbahçe'ye karşı.Hakem yüzünden maalesef 1 puan aldılar.
Helal olsun Eskişehire belki eşite eşit oynasalardı maçı kazanırlardı.
10 kişiyle oynayıp, bu kadar pozisyon bulan eses e helal olsun. Youla bugun berbattı.
Yazık gerçekten. Futbol zekası sıfır oyuncularla nereye kadar gidecek hiç bir fikrim yok.
İlhan Parlak iyi göründü gözüme...
Güiza ise neden bu kadar gol kaçırıyor bir açıklaması olmalı?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bu kadar berbat oynayan Fenerbahçe'yi Es Es nasıl yenemedi anlamadım gitti.
Es-Es 10 kişi olmasına rağmen bu maçtan puan aldı...
Bu YouLanın forvet oLduğu kesin mi ?
Bir futboLcunun ayağı bu kadarmı çap oLur ?
KaLecinin üstüne abanmaktan başka biLdiği birşey yok.İki tane yüzde yüzLük goL kaçırdı.İnanın 11 kişi oynasaydı Es-ki rahat kazanırLardı...
Ne olursa olsun Fenerde iş yok bu sezon. Tebrikler Eskişehir'e.
İyi de Fenerbahçe her ne kadar kötü oynamış olsa da maç 2-2 bitti. Es-es aynı saha da Gs'yi de 4-1 yenmişti. Burda rakiplerin yerine konuşulması gereken Eskişehirspor'dur.
Stoper değil bizimkiler el bombası pimi çekip kendi kalemize sallıyorlar yazık valla yazık rezalet
Es es 2 büyükten 4 puan aldı helal olsun...
Edu'nun bir gram suçu varsa 2. golde bende futbolun f'sinden anlamıyorum.
Adam kafaya çıkıyor. Volkan bufalo gibi adamın üstüne çıkıyor. Ne seslenmek var ne bişey. Hayır Edu'yu yumruklamasa adam kornere atacak ama yok onada izin vermiyor. Aynı şeyi geçen sene Galatasaray maçında da yaptı.
Fikirlerim burada
Futbolcuların üstündeki bu rahatlık nedir anlamak mümkün değil. Eskişehir 10 kişi doğru düzgün top yapamıyoruz. Eskişehir değilde biz 10 kişi kalsaydık neler olurdu kim bilir.
O zaman kazanırdık. Rakip 10 kişi kalınca garanti kazanırız havasında ikinci yarıya çıktı. Bu rahatlık puan kaybımıza neden oldu. Artık şampiyonluk yolunda puan kaybetmemiz gereken en önemli maçlardan biriydi. Çünkü; rakiplerimizin kaybedeceği bir yerde puan kaybettik. (Galatasaray zaten geçen hafta puan kaybetti.) Bu nedenle bizim için önemli olan bir deplasmanda puan kaybetmek yarışdan erken kopmamıza sebep olabilir.
Ciddi ciddi sabote tehlikesiyle karşı karşıyayız‚
3 Haftadır izliyorum. İzliyorum ve dikkat ediyorum.
Yahu arkadaş Türk futbolcular Güiza´ya neden pas atmaz? Bunu bu maçta da dikkatle izledim. Çok boş pozisyonlarda eğer tek pas alacak adam güiza ise vermiyorlar topu. Zorda kalmadıkça tabi....
Kale ve defans uyumu berbat ötesi. Yok hatta böyle bir uyum.
İlhan Parlak gözüme iyi göründü. Mücadeleci tarzını beğendim. Deivid ve İlhan´ı hücuma yönelik kullanmalı Alex´in yanında. Takımdaki futbolcular gerçekten futbol zekasından yoksunlar. 11 kişide sadece topun nasıl oynanması gerektiğini kavrayabilmiş sadece 4 bilemedim 5 adam var. Geri kalanlar resmen öylesine oynuyor.
Öncelikle karşında Arsenal yok‚
Eskişehir var‚ hemde tam bir eskişehir bile değil‚ 10 kişi kalmış‚ orta sahası bizden 1 eksik eskişehir.. Fakat nedir‚ ne değildir anlamadım bir türlü golü bulamıyoruz. Pozisyon geliyor‚ güiza harcıyor‚ bir daha geliyor semih harcıyor‚ bir daha geliyor ali bilgin harcıyor.... Olmaz ki! Bir takımın herşeyden önce KAZANMA alışkanlığı olmalı. Yeneriz diye çıkmalı sahaya.. Bakalım ne olacak bu maç diye değil..
Bu güizaya oynamama mevzusunda gayet ciddiyim‚ umarım yanılgılı bir gözlemdir.. Korkuyorum çünkü daha önce örneklerini yaşadık.. Korkuyorum çünkü birilerinin kibiri‚ formanın ötesine geçmeye başlamış.. Bugün maçı ne yazık ki oynadığımız futbolun ne kadar sistem dışı‚ öylesine oynanan bir futbol tarzı olduğunu görerek izledim.. İzledimde üzüldüm... Keşke daha kollektif oynayabilsek. Alex´e destek olabilecek bir adamımız olsa. Veya en basitinden carlos topu ayağına aldığında uğur boral akıl edip bindirme yapabilse‚ keza orta sahada alexe top gelince ilerisi hareketlenip boş alan yaratabilse... çok şey mi istiyorum? azcık şu futbolu kafayla oynayın.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Alex,n sakatlığı ciddiymiş galiba 2-3 olamayabilir..Bizim için çok iyi oldu..![]()
Bir şey olmaz Arsenal maçında oynar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Doktorumuz Arzuman açıkladı Alex'de herhangibi sorun yokmuş Arsenal maçında sahada.
İyi yerde üstüne bastın. Uğur Boral ile çıkıyoruz. Güiza boşa çıkmış. Önüne topu attığında kaleci ile karşı karşıya kalacak. İkisinde de Uğur Alex'e topu atarak pozisyonları yok etti.
Şu gerçeğide göz ardı edemeyiz. Güiza bu gün çok net pozisyonları harcadı. Güiza'da nedense bir karamsarlık başladı. Herhalde onun için verilen para aklına geliyor ve bu paranın karşılığını veremediği için maç içinde sıkıntıya giriyor ve goller kaçırıyor. Eğer Güiza böyle devam ederse ne yazık ki sonu Kezman'a benzeyecek. Güiza bir an önce bir maçta gol atarak rahatlaması gerekiyor. Yoksa bir kaç hafta sonra Güiza'yı zihinsel olarak kötü günler bekleyecek.
İlhan Parlak bu gün top kontrolünde çok iyiydi. Ama Aragones'in en büyük hatası takımı üç forvete çevirmedi. İlhan Semih ve Güiza yanyana oynamalıydı. Sağ kanatta Ali Bilgin soldan Uğur arkadan ise Alex gelmeliydi. Eğer böyle bir sistem olsaydı sonuç farklı olabilirdi. Güiza tek kaldı. Semih Alex arkasında İlhan sağ kanat Uğur ise sol kanat oynadı. Semih ve Güiza çift forvet oynasada Semih Alex ile yanyana oynuyor. Eğer yanyana oynsalardı Güiza kadar Semih'de pozisyoan girerdi. Bana göre iki isim yer değiştirmeli. Güiza topu çok iyi sürüyor. Semih'i boşa çıkartıp pas verip gol bulmalıyız. Birinci golcümüz Semih olması gerekiyor.
Ciddi derler çıkar oynar Alex.
Arsenal maçından sonra haftaya Kadıköy'de Galatasaray'a kaybedersek ne istikrar için ne de başka şey için Aragones'i bu takımda durdurmaz başkan. Sonra da Güiza'yı satarız, İngilizler istiyormuş, rahatlarız.
Penaltı ve kırmızı kart kararı doğru, Carlos'un pozisyonunda kesin bir şey kimse söyleyemez, yardımcı hakem bile çizgide değil ama kalecinin kurtarış açısı vs bakıldığında gol gibi geldi. Yine de kesin konuşamayız.
Rakip 10 kişi kalmış, kendi hatandan gol yiyorsun, maçı kazanman lazım ama 2. devre neden aynı takımla devam ediyorsun? Ve neden Maldonado değil de Selçuk çıktı oyundan? Hadi onları geçtim, sahada oynayanlara ne demeli, Eskişehir'in yarısı kadar istekli olsalar alırdık maçı.
Ve Youla, her şut mu kalecinin üzerine vurulur yahu? Biraz düzgün vuruş yapabilse golle buluşurdu.
Eskişehrspor'u mücadelesinden dolayı tebrik etmek gerekir, bu berbat oyuna rağmen kazanacak basit pozisyonlarda golü bulamamak daha da üzücü. Neyse 1 puanı aldık, rakiplerin kaybetmesini bekleyeceğiz artık.![]()
"YÜCE ATATÜRK"