Ciddi ciddi sabote tehlikesiyle karşı karşıyayız‚
3 Haftadır izliyorum. İzliyorum ve dikkat ediyorum.
Yahu arkadaş Türk futbolcular Güiza´ya neden pas atmaz? Bunu bu maçta da dikkatle izledim. Çok boş pozisyonlarda eğer tek pas alacak adam güiza ise vermiyorlar topu. Zorda kalmadıkça tabi....
Kale ve defans uyumu berbat ötesi. Yok hatta böyle bir uyum.
İlhan Parlak gözüme iyi göründü. Mücadeleci tarzını beğendim. Deivid ve İlhan´ı hücuma yönelik kullanmalı Alex´in yanında. Takımdaki futbolcular gerçekten futbol zekasından yoksunlar. 11 kişide sadece topun nasıl oynanması gerektiğini kavrayabilmiş sadece 4 bilemedim 5 adam var. Geri kalanlar resmen öylesine oynuyor.
Öncelikle karşında Arsenal yok‚
Eskişehir var‚ hemde tam bir eskişehir bile değil‚ 10 kişi kalmış‚ orta sahası bizden 1 eksik eskişehir.. Fakat nedir‚ ne değildir anlamadım bir türlü golü bulamıyoruz. Pozisyon geliyor‚ güiza harcıyor‚ bir daha geliyor semih harcıyor‚ bir daha geliyor ali bilgin harcıyor.... Olmaz ki! Bir takımın herşeyden önce KAZANMA alışkanlığı olmalı. Yeneriz diye çıkmalı sahaya.. Bakalım ne olacak bu maç diye değil..
Bu güizaya oynamama mevzusunda gayet ciddiyim‚ umarım yanılgılı bir gözlemdir.. Korkuyorum çünkü daha önce örneklerini yaşadık.. Korkuyorum çünkü birilerinin kibiri‚ formanın ötesine geçmeye başlamış.. Bugün maçı ne yazık ki oynadığımız futbolun ne kadar sistem dışı‚ öylesine oynanan bir futbol tarzı olduğunu görerek izledim.. İzledimde üzüldüm... Keşke daha kollektif oynayabilsek. Alex´e destek olabilecek bir adamımız olsa. Veya en basitinden carlos topu ayağına aldığında uğur boral akıl edip bindirme yapabilse‚ keza orta sahada alexe top gelince ilerisi hareketlenip boş alan yaratabilse... çok şey mi istiyorum? azcık şu futbolu kafayla oynayın.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !