Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

6 23.08%
  • Fenerbahçe

14 53.85%
  • Beraberlik

6 23.08%
1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe [ TSL 9. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tamam Eskişehir iyi mücadele etti.Ancak bu kadar kötü bir FB karşısında 8-9 hatta 10 u aşkın gol pozisyonu veren bir takım pek de ışık vermedi bana.

Maç hakkında hiçbir şey söulemek istemiyorum.Felaket diyorum sadece. Seyrederken kahroluyorum her maçta. Bıktı artık bu ruhsuz,isteksiz,arzusuz futbolu seyretmekten biz bıktık.Ama oyuncular seyrettirmekten bıkmadılar.

Hani bu Güiza word class golüydü.Bu ne kardeşim ya bir forvet 5-6 kere aynı pozisyoonu kaçırırmı.Topu bir kere sağa çekse boş kaleye atacak ya da kaleci indiricek penaltı olacak.Nasıl kaçar bu kadar pozisyon anlamak çok zor hemde aynı tip pozisyonlar.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Tamam Eskişehir iyi mücadele etti.Ancak bu kadar kötü bir FB karşısında 8-9 hatta 10 u aşkın gol pozisyonu veren bir takım pek de ışık vermedi bana.
    Youla Galatasaray Maçında Oynadığı Gibi Oynasaydı Feneri Yenerdi Es-Es Sorun ES-ESde Değil Youladaydı Bu Maçta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Youla Galatasaray Maçında Oynadığı Gibi Oynasaydı Feneri Yenerdi Es-Es Sorun ES-ESde Değil Youladaydı Bu Maçta
    Ama stoperlerin hızı çevikliği mücadeleciliği çok daha önemli bu hususta. Bir Edu bir Lugano Emre ve Servetten daha iyi hızlanan daha hızlı daha çevik adamlar... Bunu gözardı edip Youla'nın performasını yargılamak çok yanlış olur
    Fikirlerim burada

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Ama stoperlerin hızı çevikliği mücadeleciliği çok daha önemli bu hususta. Bir Edu bir Lugano Emre ve Servetten daha iyi hızlanan daha hızlı daha çevik adamlar... Bunu gözardı edip Youla'nın performasını yargılamak çok yanlış olur
    Orasıda Doğru Emre Özellikle Batırdı Bizi O Maçta

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post

Bu , Eskişehir takımından ziyade hocadan kaynaklanıyor bana göre .. 10 kişi kaldıktan sonra orta saha değilde Anderson'u çıkarsaydı bu kadar net pozsiyonlar vereceğini düşünmüyordum Es-Es'in .. Youla ilede etkili olmaya çalışabilirdi ve bana görede dogru olan buydu .. en azından 70'den sonra oyunu kendi yarı sahasında kabullenmek zorunda kalmazdı .. 87'deki Cumhur değişikliği daha önceden yapılsaydı maçı 10 kişiylede olsa Es-Es'in kazanacagını düşünüyordum ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Bu , Eskişehir takımından ziyade hocadan kaynaklanıyor bana göre .. 10 kişi kaldıktan sonra orta saha değilde Anderson'u çıkarsaydı bu kadar net pozsiyonlar vereceğini düşünmüyordum Es-Es'in .. Youla ilede etkili olmaya çalışabilirdi ve bana görede dogru olan buydu .. en azından 70'den sonra oyunu kendi yarı sahasında kabullenmek zorunda kalmazdı .. 87'deki Cumhur değişikliği daha önceden yapılsaydı maçı 10 kişiylede olsa Es-Es'in kazanacagını düşünüyordum ..
    brawo işte yorum.
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri