Quote Originally Posted by extensor View Post
peki dostum Bir Arda 19 dribling yaparsa Messi kaç yapacak Ronaldo kaç yapacak? Ronaldinho, Kaka...
Messi Ronaldo 20 olsun diyelim
Ronaldinho da 19 -20
Kaka 18-19
Sence arda bunlar gibi mi dribling yapıyor. 17 çok mantıklı helal olsun abim ellerin dert görmesin
Ben ömer abiden de bi cevap bekiyorum açıkçası.Hangi değerler diyordu. Bende dribbling diyorum, neden. O saydığın oyuncuların çoğu dribblinglerinde hızını çok kullanıyorlar. Ardanın dar alanda yaptığı çalımlar, mesela aklıma bir kaç maç geldi Liverpool maçı, isviçre maçı (zidane çalımı), beşiktaş maçı 4-5 kişi arasında yaptıkları. Bunların hepsi tam diğer adamlar topa müdahale yapacakken topa hep dokunması hızından çok öne çıkardığı çalımları diyebilirim. Bunların yanında 2008 araştırma sırasında neden19-20 olmuyor dşyene ömer abi FM 2009da göreceksiniz diyerek sanki 2009da 19 olack gibi izlenim verince beklentilerim artmıştı. Açıkçası 17den daha büyük değeri hak ediyor. Gerçi 17 ile 18 arasında çok fark olmaz ama dediğim gibi bu işi bizde çok iyi yapan bi adam ve sürekli göz önünde. 17 düşünülmesine saygılıyım sadece merak ediyorum, daha yükseği olamazmıydı diye. Diğer özelliklerini sorgulamıyorum.