Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 26. You may not vote on this poll
-
Eskişehirspor
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
Sabır yarabbi Sabır.
2. yarısını izledim maçın ilk yarısını izleyemedim. 2. yarı için şunu söyleyebilirim. Ortasahada topa basacak adam yok. Maldonado tamam iyi pas yapar öndeyken skor korumak için pas yapması için alırsın ama top kapması için Maldonado oynatılmaz Selçuk - Deniz oynatılır. Dün akşam Selçuk çıkıp Ali Bilgin girdiğinde ben 70. dklarda Gökhan Gönülün çıkıp herhangi bir oyuncunun çıkacağını biliyodum. Artık değişiklikler bile dkları belli.
Eskişehir 10 kişi olmasına rağmen çok iyi mücadele etti. Maçtan önce söylemiştim Youla'dan değil Serdar'dan korkuyorum diye her topu aldı gitti tek başına savaştı nerdeyse Serdar.
Herkes İvesa'nın kırmızısını tartışıyo Alex kaleciyi geçtikten sonra kendini niye yere atsın ? 33 Numaralı Tayfun'un o topa yetişme imkanı varmış. Yahu Tayfun o topa yetişmek için kendini heba etse yırtsa bir taraflarını yine yetişemez. 2. Yarıda bir pozisyonda Eskişehirli bir oyuncu sanırım Vucko'ydu tabanını direk Alex'in baldırına vurdu orda sarıyla geçiştirdi ama Alex o pozisyondan sonra sakatlandı.
Uzun lafın kısası artık şu moruk birşeylerin farkına varmalı. Scout olayını mutlaka yapmalı kulup önümüzdeki maçta kiminle oynayacağımız, tehlikeli oyuncuları, taktik yapısını birisi rapor etmeli. Çünkü her maçta ben rakibin gizli silahlarını, oyun yapılarını biliyorum ama bizim moruk her maçta boş bırakıyo o oyuncuları.
Mesaj Yetkileri