Quote Originally Posted by ABOOO View Post
"Hızları ise eşit."
"Sabri Boral' dan daha mı yavaş, ya Nihat' tan? Boral' ı dün maçta izledik daha, fizik olarak daha yapılı bir futbolcu ve hızlı da ancak "

Kendini tekzip ediyorsun, farkında mısın bilmiyorum.

"Rakibini karşısına aldıktan sonra hızlanarak rakibini geçmeye çalıştığında kendini aut çizgisinin dığında bulduğu tonla pozisyon var."

Hızı ile geçmeye çalışırken rakip de hızlı ise oluyor, çekmeye çalışırken içeriye falso veremiyor ama Sabri bunu topa hiç hakim olamadığı için de yapabiliyor.

19 abartı olur, herkesi Ronaldo ile kıyaslamaktan gına geldi ama bu böyle.

"Roberto Carlos' un fiziksel özellikleri bu durumdayken (hızlanması 18) Sabri' nin daha iyi olması gerek.. "

Hız ile hızlanmayı karıştırıyorsun.
Carlos topu önüne açıp koşmaya başladığında hala yetişebilen biri yok.

Ligde zaman zaman yapıyor taraftara oynamak için.

35 yaşında yavaş olunması mı gerekiyordu ayrıca?
Öncelikle üslubunuzu beğenmediğimi belirtmeliyim. Ben kendimi tekzip etmedim. Oyunda verdiğiniz değerlerde; hızları eşit. İkinci yazan ise, benim fikrim. Oldukça yanlış anlamış olacaksınız keza çarpıttığınızı düünmek istemem.. Herneyse.
...Sabri ve Uğur Boral' ı atletizm pistine çıkarsak, hangisi daha çabuk hızlanır, hangisi daha çabuk bitirir ?
Ayrıca, Roberto Carlos' a yetişebilen oyuncu çok Türkiye liginde; başında Sabri gelir. Teknikle ilgili konuşmuyorum, sadece hız ve hızlanma. Ve hayır, karıştırmıyorum. Sabri kısa boylu bir oyuncu. Bacakları çok hızlı bir oyuncu. Hızlanması hızının üstünde. Başka türlü bu kadar çabuk olamazdı (bknz; sprinterlerin bacak uzunlukları). Depar atarkenki hızını da kısa boylu olmalarına rağmen, çok seri hareket eden bacaklarına borçlu. Bu da bizi hızlanmasının yüksek olduğuna götürür. hızlanması 19 olabilecek bir oyuncu Sabri.. Tekrar ediyorum; Hızı 17 olabilir, hızlanması 17' nin üstünde olmalı, Boral ve Carlos' un üstünde olmalı. Top ayağında değilken Carlos' dan ve Boral' dan daha çabuk hızlanır ve geçer. Devamında hızları
belki eşitlenebilir.
Ben Sabri' nin şu an en hızlı ve en iyi hızlanan Türk oyuncu olduğunu düşünüyorum. Hızı 18 ise hızlanması 19.
35 yaş konusunu da; Carlos' un hız ve hızlanmasının gittikçe düştüğünü gözlemlediğim için vurguladım. Belki tek hatam odur, doğru.