Quote Originally Posted by extensor View Post
Aydının pa sı 150 de çıkabilir. Cafercan'a da dedik zamanında star olacak ama ne oldu? Özgürcan'a da dedik. Değiştirmekte özgürsünüz ama ben yanlış düşünüyorsunuz.

Linderoth geleli 2 sene oldu daha bir tane çalım attığını dribling yaptığğını görmedim.

Arda konusuna ise katılıyorum güzel tespitler... Saygılar

Ben senin düşündügünden farklı birşey düşünmuyorum aslında sadece ince bir nüansı anlamamışsın.Aydın yeterince iyi gözlemlendi uzun süredir ileride yaklasık ne seviyelerde olabilecegi az çok kestirme şansımız var.Birçok kişi de katılacaktır ki -8 aydın için dogru bir değerlendirme olmaz.Çünkü -8 niye verilir? oyuncunun 130 ile 160 arasında bi deger alabilecegi düşüldügü için.Aydının kariyer zirvesinin 130-135de kalacagını düşünüyormusun?Cafercan ile konunun alakası da yok.Cafercanın fizigi ile Aydını karşılastıramayız bile.Cafercan yetersiz fizigi ile o zaman da gelişimi hakkında soru işaretleri doğuruyordu kafalarda.Aydın belki daha da fazla potansiyele sahip olsa bile bu gelişme hızıyla ancak 140 ile 160 arasında bir zirve noktasına sahip olur diye düşünüyorum.Eğer "-8" 140-170 arası bir değer anlamına geliyor olsaydı o zaman aydın için dogru bir tercih olurdu.Ama Aydın için 130lu değerlerin oluşabilme ihtimalinin varlıgı bile yanlış olur oyun için.

Linderoth süper dribling yapar diyen yok sadece 5 olamaz.bundan sonra daha dikkatli izlersen söyledigim 9 gibi bir değerin yanlış olmayacağını görürsün.