Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
Şuan -8 olması lazım ama en yakın zamanda set pa verilecektir büyük ihtimal.Aydını yama çıkana kadar kendimiz düzeltmemiz gerekecek.Çünkü açık olarak görülen aydının 130lu ca'ları aşamama ihtimali yok denecek kadar az.zaten şuan bile tahminen 120li ca'larda Aydın.Ama -8 pa'sı ile bu düşük değerleri alması ihtimal dahilinde.
Daha pek oynamadım demoyu ama ilk gözüme çarpan şeyleri yazayım.

Linderoth hızlı bir oyuncu değil ama yine 1-2 puan haksızlıga ugramış gibi gözüküyor.hız:10,hızlanma:9,dribling'i 5 (en "kötü" 8 yada 9 olmalı,5 nedir?)
Arda'nın profil güzel olmuş ama yinede;strength 9 sanki 2007 yılında Fm08 için düşünülen bir değer gibi duruyor.Arda bu anlamda çoktan 1-2 puan geliştirdi kendini.Lincoln ile aynı degeri alması şaşırtıcı dogrusu.Lincoln 9 ise ki doğru bir deger,o zaman Arda 11'in altında bir deger alması doğru olmaz.Tackling konusu da çok konuşulmuştu neden hala 11 çok şaşırdım doğrusu.Arda genel olarak çok temiz müdahaleler yapıyor ve rakibinden çok rahat top çalıyor.hemen her maç tereyagından kıl çeker gibi aldıgı topları görmek mümkün.11 degerinin savunulacak bir tarafı yok bence diger oyuncularla kıyas yaparak ta farketmek mümkün.önceden de konuşuldugu gibi 13 yerinde bir değer olur.
Aydının pa sı 150 de çıkabilir. Cafercan'a da dedik zamanında star olacak ama ne oldu? Özgürcan'a da dedik. Değiştirmekte özgürsünüz ama ben yanlış düşünüyorsunuz.

Linderoth geleli 2 sene oldu daha bir tane çalım attığını dribling yaptığğını görmedim.

Arda konusuna ise katılıyorum güzel tespitler... Saygılar