-
2. Lig 1.Grup 10. Hafta: Çanakkale Dardanelspor - Körfez Belediyespor
2-1 kazandı Çanakkale Dardanel. Ancak genç takım 3, 4 -0 alması gereken maçı zarla zorla aldı 2-1. Körfez ligin açık ara lideri. Zannediyorum Kocaelispor'un alt klubude aynı zamanda.
Çanakkale 4 stoperi yan yana dizerek çıktı maça. Körfez'in kanat etkinliğini bitirdi bu savunmacılar... 46. dakika da ki gol Selçuk Bice'nin hatası. Hiç pozisyona giremeden 1 gol attı Körfez. En az 10 tane yüzde yüzlük kaçıran Çanakkale ise 2. golü 88'de attı.
Heyecanlı, keyifli bir maçtı ama tekrar anladım ki. Ligteki takım kalitesi dengeleri pamuk ipliğinde...
İsim isim değerlendirirsek; Yunus var Körfez'de takımın golcüsü. Gol krallığında da öndeydi. Yine attı golünü. Takımın en değerlisi o sanırım
Selçuk Hizarcı var birde. Benimle yaşıt 20 yaşında... 54'te girdi oyuna. Bir gol attı verilmedi. Sonra gitti bir tane daha attı.
Koray herhafta çok iyi performans gösteriyor. Büyük Koray Kurt kendini her hafta geliştirirken, Küçük Koray Kurt her hafta daha kötü oynuyor
Samet Albayrak'tan da sözetmiştim daha önce. 2 golünde asistini yaptı. Az buz asistlerde değil hani. Kendine bakarsa önemli bir oyuncu. Yaratıcılığı iyi. Oyunun geniş alanını görebiliyor yani.
Mesaj Yetkileri