Originally Posted by
licentia
En son adi Galatasaray ve Besiktas ile anildigi icin merak ediyorum Canakkale Dardanelspor'lu Ardahan Gundogdu nasil bi oyuncudur acaba? Yok efendim yerli Ibrahimovic'mis kendisi kimi kaynak 189 kimi kaynak 190 cm diyor (sanirim boyu uzun teknigi idare eder her offensive oyuncu Ibrahimovic oluyor bu aralar gerci sirf tipi olabilir ibrahimovic'e benzeyen oyun stili bile degil). Oyunda 60 CA ve -5 PA verilmis oldugu icin merak ettim cunku eger Galatasaray ve Besiktas'in ilgisi gercek ise sanmiyorum ki bu oyuncunun potansiyeli bu kadar dusuk olsun kendi alt yapilarinda daha cok gelecek vaad eden bir suru oyuncu mevcut ki Dardanelspor'da alt yapi ve oyuncu secme bulmada hic geri kalmaz bence. Tabi transfer haberi menejer oyunu veya tamamen atmasyon fantezi urunu de olabilir... Bi de haberlerde bi suru farkli mevkide oynadigi yaziliyor on linero, forvet arkasi, orta saha, santrafor falan. Oyunda hem SC hem de AMC 20 ama yanilmiyorsam anladigim kadari ile daha cok forvet arkasi oynuyor gercek de. Izleyenlerin yorumlarini merak ediyorum dogrusu. Enteresan buldugum baska bi konu da Ardahan'nin 2003 senesinde tam 9 ay Galatasaray alt yapisinda bulunmus olmasi ragmen geldigi yer olan Zeyntinburnuspor'a geri donup gecen sene Dardanelspor'a transfer olmus olmasi.
Bi de yerli Kaka var di bi aralar onun da adi bi kac ay once Fenerbahce ve Besiktas ile anildi Bozuyukpor'lu Onur Bayramoglu. Cok merak ediyorum bu oyuncular gercekten bu kadar yetenekli mi yoksa menejer oyunlari mi, yoksa internet aleminde sansasyon yaratmaya calisan taraftarlarin oyunu mu? Bu iki oyuncuyu izleyenler anlatabilirse guzel olur.