1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: TFF 2. Lig Grup 1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gargi17@
    Selçuğun güç ve dengesi zaten 12 den fazla
    consantrasyonu düşük.
    Markajı aman aman değil, top çalması da öyle (bana göre) fiziğiyle mücadele eden bir oyuncudur kendisi

CA Sıralaması
    büyük koray 90
    özgür ileri 89
    selçuk 85 diye gidiyor
    Pa Sıralaması
    Ferhat -7
    Özgür 110 verdim sanırım
    Selçuk 105 ama 100 e düşüreceğim
    Koray Kurt'u 100 e düşüreceğim...

Dardanelspor'u 2 senedir takip ediyorum. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsin. Gerçeğe oldukça yakın yaptım.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Quote Originally Posted by extensor View Post
    gargi17@
    Selçuğun güç ve dengesi zaten 12 den fazla
    consantrasyonu düşük.
    Markajı aman aman değil, top çalması da öyle (bana göre) fiziğiyle mücadele eden bir oyuncudur kendisi

CA Sıralaması
    büyük koray 90
    özgür ileri 89
    selçuk 85 diye gidiyor
    Pa Sıralaması
    Ferhat -7
    Özgür 110 verdim sanırım
    Selçuk 105 ama 100 e düşüreceğim
    Koray Kurt'u 100 e düşüreceğim...

Dardanelspor'u 2 senedir takip ediyorum. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsin. Gerçeğe oldukça yakın yaptım.
    hıım ben 9.0.1 üzerinden yorum yaptıgım için koray ve selçukun 105 olan pa larını görememiş olabilirim ama trabzonda okudugum için 4.grubuda takip etm fırsatım oluyo.grup1 in defans oyuncuları grup4 ten çok daha iyi selçuk bicenin fiziksel özellikleri dedigin gibi çok gerçekçi ama bende markaj 9 konsantrasyon ve top kapma 12 olarak verilmiş bence konsantrasyonun düşürülüp markajının artırılması lazım.ayrıca koray kurt böyle bi performans yakalamışken neden pasını düşürmek yerine ca sını artırmıyoruz.küçük koray kurt dan bahsediyorsak haklı olabilirsin sanırım kiralandıgı akçaabatdada beklenen patlamayı gösteremedi.ki 4.grubun defans oyuncuları ne kdr kalitesizse hücum oyuncularıda bi o kdr kaliteli.bu yüzden çogu maçta 5-6 gol izleme fırsatımız oluyo...bence koray kurt da bi ilhan türen faciası olmaya aday.buda başka bi tartışma konusu

Mesaj Yetkileri