1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yattaranın bitiriciliğide oldukça az geldi bana...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Yattaranın bitiriciliğide oldukça az geldi bana...
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bakin elestiri var, elestiri var.
    "Yine bekledigimiz gibi olmamis" bir elestiri degildir.
    Bu iki yazilan arasindaki fark, ilki verilen emegi kucuk gormustur. Ikincisi verilen emegin ustune, "benim de corbada biraz tuzum olsun" diye yapilmistir. Ikincisi her zaman icin makbuldur, her zaman icin okumasi zevk veren bir elestiridir.

Bak Ömer abi ne dedi az önce. Arkadaşlar niye böyle olduğunu söyleyin. Araştırma ekibine alınırken şöyle birşey var. Gerçek araştırmacı oyuncunun artılarını değil eksilerini görebilen ve eleştiri yapabilendir. Lütfen bir konuda birşey söylüyosanız biraz açıklayıcı olsun.

Bende sana şunu demek istiyorum niye az ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Bak Ömer abi ne dedi az önce. Arkadaşlar niye böyle olduğunu söyleyin. Araştırma ekibine alınırken şöyle birşey var. Gerçek araştırmacı oyuncunun artılarını değil eksilerini görebilen ve eleştiri yapabilendir. Lütfen bir konuda birşey söylüyosanız biraz açıklayıcı olsun.

Bende sana şunu demek istiyorum niye az ?
    Boşver nasıl olsa sallayan yok..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu konulardaki her mantıklı eleştiriye cevap veriliyor.Malesef şu yüksek şu az diyorsunuz sadece neden az veya çok olduğunu anlatmıyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sen eğer böyle düşünüyosan hiç boşuna buraya yazma. Bende fazla araştırma konusunda iyi değilim ama sürekli araştırarak. Ömer abinin - extensor ( adını bilmiyorum affetsin ) yazdıklarıyla birşeyler kapmaya çalışıyorum. Araştırma işi çok zor ve zahmetli bir iş. Bu işi yapan arkadaşları eleştirmek çok kolaydır. Bizim için önemli olan onlara yardımcı olabilmek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sen eğer böyle düşünüyosan hiç boşuna buraya yazma. Bende fazla araştırma konusunda iyi değilim ama sürekli araştırarak. Ömer abinin - extensor ( adını bilmiyorum affetsin ) yazdıklarıyla birşeyler kapmaya çalışıyorum. Araştırma işi çok zor ve zahmetli bir iş. Bu işi yapan arkadaşları eleştirmek çok kolaydır. Bizim için önemli olan onlara yardımcı olabilmek.
    Benim yazdıklarıma bir daha alıntı yapmazsan sevinirim..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Benim yazdıklarıma bir daha alıntı yapmazsan sevinirim..
    Kavga etmeyin, tartışmak için yazıyoruz.
    Kaale alınmasaydı cevap yazılmazdı, insanları değil görüşleri ve değerleri somut örnekler ve bilimsel, matematiksel teoriler ile eleştiriyoruz, eleştirmeliyiz.

O iyi, bu kötü göreceldir.
    Herkesin bir iyisi, bir kötüsü vardır.

Gerçek diye bir nitelik yoktur.Gerçek de nicelik.
    Ortada sadece bilimsel sonuçlar vardır, başka bir gerçek kabul edilemez, bilimde hurafelere yer yoktur.

(Ruhani değerler ayrı, İslamiyet inancım var ve bunları kabul ediyorum, bunların da tartışmaya açılmasını istemiyorum, bu ayrı konu.)

Demek istediğim eğer bir eleştiriniz var ise somut bilimsel bir bilgi ile sunulmalı.

Yoksa hepsi hurafe olur, herkesin iyisi kötü vardır ve bilimsel bir çerçeveye oturmadığı sürece herkes sonsuza kadar kendi doğrusunu empoze etmeye çalışarak tartışır..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Üzerine gitmek gibi olmasın ve seni kıracaksam şimdiden özür dilerim.

Ancak sayfalarca okuyup değerlendiriyoruz. Cevaplar yazıyoruz. Nasıl takan yok dersin anlamadım.

Birde nasıl takmamız gerekiyor onuda bilmiyorum.

Örneğin bakacağız senin mesajına...

Onurap kardeşimiz Yattara'ya 12 bitiricilik demiş...

Ahh tamam Onurapçiğim kusura bakma hemen düzeltelim. Kaç yapalım söyle lütfen diyemeyiz ki.

Bir kaç gündür sürekli bu tavrı görüyorum.

Hemde senin ki hiç bir şey gördüklerimin yanında.
    Galatasaraylının biri çıkıyor mesela Lugano 18 markaj olur mu ulan görmüyormusunuz nasıl goller yiyorlar. Vs vs. Kaç maç izledi Lugano'yu acaba. Yedirdikleri goller markaj eksikliğinden mi acaba bilmiyor.

Mesela bir futbolcu var diyelim. Kimse tarafından sevilmiyor. Örnek Baki Mercimek olsun. Tamam Baki'nin bir dolu kötü özelliği var diyelim. Eee Baki kötü futbolcu diye. Ulan Baki'nin güç 16 olurmu Baki takozun teki mi demeli.
    İşte bu kadar basit bu kadar kalitesiz yorumlar okuyorum şaşırıyorum (seninki bu katagoride değil yanlış anlama)
    Ve bakıyorum ki yaşlar 21-24...

Hani düşünüyorum nasıl oluyor bu iş.
    Bakıyor yine bir Beşiktaşlı... Olmamış Beşiktaş. Yoruma bakın. Nasıl olmamış... İşte Baros öylede Holosko böylede... Resmen çocuk gibi. Hani çocuğun elinden şekerini alırsınız ya. Sanarsınız öyle başlayacak ağlamaya.
    Cevapları beğenmeyince de... Yaaa bize beşiktaşlı yönetici cevap versin
    Beşiktaşlı yöneticiden kasıt. Bize şişirecek adam lazım demek. Herkesin kendileri gibi sanıyorlar.

Tuhaf ki ne tuhaf. Bir milyon kez yazılmıştır mesela yeni gelen oyuncuyu değiştirmiyoruz diye. Yine de adam der ama Güiza'nın 18 benim kinin niye 12.

Annesine seslenirya küçük çocuklar. Anne Hakan'da var bana da alın.

Komik gelmeye başladı bana bu iş... Eskiden sinirlenirdim böyle mesajlara. Şimdi gülüyorum okurken.

Hani diyorum neden bu fanatiklik. Bakıyorum bende 16-17-18 yaşlarında böyleydim. Ama yazanlar benden büyük ki.

Geçen gün kahvehanede maç izliyordum. Fenerbahçeli 3-4 arkadaş oturuyorlar yaşları 50-60 civarı. Eskişehirspor çivgiden İlhan Parlağın topunu çıkarıyor.
    İhtiyarlardan birindeki yoruma bakın. Hakem bunuda vermedi ödeştik.

Neyi ödeşiyoruz yahu. Savaştayız takasmı yapıyoruz esirleri.

Bazen insanların küçük fikirlerinden dolayı 1-2 hafta futboldan soğuyorum.
    Sonra yine dönüyorum ama çekiyor beni

Lütfen arkadaşlar daha uzun uzun yazalım. Daha mantık çerçevesinde yazalım.

Bu arada Onurap hiç bir lafım sana değildi. Senden sadece Yattara'nın bitiricilik neden 12 den fazla olmalı onun mesajını bekliyorum. Merak etme cevap alacaksın. Ve her zaman sizi sallıyoruz çünkü
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Hani düşünüyorum nasıl oluyor bu iş.
    Bakıyor yine bir Beşiktaşlı... Olmamış Beşiktaş. Yoruma bakın. Nasıl olmamış... İşte Baros öylede Holosko böylede... Resmen çocuk gibi. Hani çocuğun elinden şekerini alırsınız ya. Sanarsınız öyle başlayacak ağlamaya.
    Cevapları beğenmeyince de... Yaaa bize beşiktaşlı yönetici cevap versin
    Beşiktaşlı yöneticiden kasıt. Bize şişirecek adam lazım demek. Herkesin kendileri gibi sanıyorlar.
    yine bir besiktasli demen sanki butun besiktaslilari sikayet ediyormus gibi gostermis.bence boyle ozellikle takim taraftarlarini hedef gostermemen gerekiyor.bende bazi seylerden memnun olmadim ama her zaman mantikli bir bicimde aciklamaya calistim.

ayrica arkadaslarinda yazdigi gibi ben istatistiklerin cok iyi bir ayna oldugunu sanmiyorum. yattara turkiyenin en iyi orta yapan oyuncularindan biridir. en az 17 olmaliydi bence 18 cok iy ibir rakam flairin 20 oldugu yerde yattaraya verilen 15 crossing biraz dengesiz olmus.sadece forvetteki oyuncunun uzun ve kafa topunda ne kadar etkili oldugunun yani sira yattara orta yaparken ilerde yeteri kadar cogalma varmi forvetindeki oyuncu durmasi gerektigi yeri iyi biliyormu bunlar onemli bence. yattaranin takiminin forvetine koyun bi nobreyi yada bir umit karani bakin bakalim istatistikler ne kadar yukseliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Flair ile crossing in arasinda ne tur bi baglanti var anlayamadim? Bi kere biri teknik bi ozellik digeri zihinsel... Her flair'i yuksek oyuncunun yuksek teknik ozellikleri mi olmali? Ozellikler ne anlama gelir topigi cok yararli bi topik ara sira bakmak gerekiyor bence. Mesela oyundaki crossing ozelligi odlukca istatiksel bi ozellik cunku oyuncunun ne kadar isabetli orta yaptigini oyuna yansitiyor rakamlara bakmak da bunu oldukca rahat gosterir. Isabetli orta derken ila asist sayisi degil bence onemli olan forvet oyuncusuna topu ulastirabilmis olmasi. Ha o oyuncunun kabiliyeti yetersizdir o ortayi carcur eder baska ama cok iyi orta kesen oyuncu en dandik forveti bile kral yapabilir en azindan topu o oyuncunun kafasi veya baska bi vucut parcasi ile bulusturabilir. Aurica son olarak sunu da dusunmek lazim Trabzonspor'da su olsa bu olsa Yattara sole yapardi boyle yapardi o zaman gorun siz gibi varsayimlar uzerine bi oyuncunun profilini yapmak ne kadar dogrudur bence o da tartisilir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Flair ile crossing in arasinda ne tur bi baglanti var anlayamadim? Bi kere biri teknik bi ozellik digeri zihinsel... Her flair'i yuksek oyuncunun yuksek teknik ozellikleri mi olmali? Ozellikler ne anlama gelir topigi cok yararli bi topik ara sira bakmak gerekiyor bence. Mesela oyundaki crossing ozelligi odlukca istatiksel bi ozellik cunku oyuncunun ne kadar isabetli orta yaptigini oyuna yansitiyor rakamlara bakmak da bunu oldukca rahat gosterir. Isabetli orta derken ila asist sayisi degil bence onemli olan forvet oyuncusuna topu ulastirabilmis olmasi. Ha o oyuncunun kabiliyeti yetersizdir o ortayi carcur eder baska ama cok iyi orta kesen oyuncu en dandik forveti bile kral yapabilir en azindan topu o oyuncunun kafasi veya baska bi vucut parcasi ile bulusturabilir. Aurica son olarak sunu da dusunmek lazim Trabzonspor'da su olsa bu olsa Yattara sole yapardi boyle yapardi o zaman gorun siz gibi varsayimlar uzerine bi oyuncunun profilini yapmak ne kadar dogrudur bence o da tartisilir.
    ben flair ile crossing in baglantili oldugnu soylemedim. yattarayi gozlemlemeye calisan birisi olarak flairin bu kadar abartilmis ama crossing i de gereginden dusuk yapmissiniz dedim. yani ca dengesini bozmamak icin sadece yukselme olmasin diye dusus olmasi gereken ozelliginide belirtttim. bence flair ozelliginin 20 olmasi yuksek olmus. 20 demek dunyada ozel yetenegi en iyi olan oyunculardan biridir demek. cristiano ronaldo ronaldinho nun 20 oldugu yerde yattaraninda en fazla 19 olsun bana gore.crossing konusunda da belirttim elestirilerimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    yine bir besiktasli
    Bu şöyleydi aslında. Yine başka bir örnek... Bir beşiktaşlı arkadaş...

Biraz benim ifade kısırlığım birazda sizin önyargınız yüzünden oluşmuştur. Kusura bakmayın sanıldığını gibi bir düşüncem yoktur.
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri