Originally Posted by
crespo009
Sen eğer böyle düşünüyosan hiç boşuna buraya yazma. Bende fazla araştırma konusunda iyi değilim ama sürekli araştırarak. Ömer abinin - extensor ( adını bilmiyorum affetsin ) yazdıklarıyla birşeyler kapmaya çalışıyorum. Araştırma işi çok zor ve zahmetli bir iş. Bu işi yapan arkadaşları eleştirmek çok kolaydır. Bizim için önemli olan onlara yardımcı olabilmek.

Originally Posted by
Onurap
Benim yazdıklarıma bir daha alıntı yapmazsan sevinirim..

Kavga etmeyin, tartışmak için yazıyoruz.
Kaale alınmasaydı cevap yazılmazdı, insanları değil görüşleri ve değerleri somut örnekler ve bilimsel, matematiksel teoriler ile eleştiriyoruz, eleştirmeliyiz.
O iyi, bu kötü göreceldir.
Herkesin bir iyisi, bir kötüsü vardır.
Gerçek diye bir nitelik yoktur.Gerçek de nicelik.
Ortada sadece bilimsel sonuçlar vardır, başka bir gerçek kabul edilemez, bilimde hurafelere yer yoktur.
(Ruhani değerler ayrı, İslamiyet inancım var ve bunları kabul ediyorum, bunların da tartışmaya açılmasını istemiyorum, bu ayrı konu.)
Demek istediğim eğer bir eleştiriniz var ise somut bilimsel bir bilgi ile sunulmalı.
Yoksa hepsi hurafe olur, herkesin iyisi kötü vardır ve bilimsel bir çerçeveye oturmadığı sürece herkes sonsuza kadar kendi doğrusunu empoze etmeye çalışarak tartışır..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı