1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

beyler bu konun tamamını okumadım ama demodan gördüğüm kadarıyla görüşlerimi belirtmek istiyorum

Galatasaray takımını kim yapmışsa neredeyse hiç uğraşmamış 2 özellik değiştirip fm 2008 databasesini göndermiş güizaya 18 bitiricilik verenler(bundan sorumlu olanlar ispanyol araştırmacılarsa buna bişey diyemeyiz tabii)sadece şu haftaki maçları izleseler bu işi iyi yapmadıklarını anlamaları lazım zamanında kezman da böyle yapılırdı yani burda çıkan sonuç bu mu "avrupada yıldız olsun da türkiyede topa vuramasa da biz onun profilini yüksek yapalım".Ayrıca Baros da bence çok yetersiz olmuş tamam avrupada pek iyi günler geçirmemiş olabilir ama oyuncuların şu anki formlarına hiç mi bakılmıyor merak ediyorum.bir de şöyle birşey var.Arda turan en az lincoln kadar iyi oynuyor ama oyunda lincolnün profiline yakın bile değil.hem madem bu kadar az özelik veriosun oyunculara nie fiyatı yüksek(benim görüşüm bu)
    Kısacası Galatasaray a (hatta Türkiyeye) gerekli önem verilmemiş.Şu ana kadar dikkatimi çeken hakettiği profil verilen tek türk oyuncu semih

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by juanov View Post
    beyler bu konun tamamını okumadım ama demodan gördüğüm kadarıyla görüşlerimi belirtmek istiyorum

Galatasaray takımını kim yapmışsa neredeyse hiç uğraşmamış 2 özellik değiştirip fm 2008 databasesini göndermiş güizaya 18 bitiricilik verenler(bundan sorumlu olanlar ispanyol araştırmacılarsa buna bişey diyemeyiz tabii)sadece şu haftaki maçları izleseler bu işi iyi yapmadıklarını anlamaları lazım zamanında kezman da böyle yapılırdı yani burda çıkan sonuç bu mu "avrupada yıldız olsun da türkiyede topa vuramasa da biz onun profilini yüksek yapalım".Ayrıca Baros da bence çok yetersiz olmuş tamam avrupada pek iyi günler geçirmemiş olabilir ama oyuncuların şu anki formlarına hiç mi bakılmıyor merak ediyorum.bir de şöyle birşey var.Arda turan en az lincoln kadar iyi oynuyor ama oyunda lincolnün profiline yakın bile değil.hem madem bu kadar az özelik veriosun oyunculara nie fiyatı yüksek(benim görüşüm bu)
    Kısacası Galatasaray a (hatta Türkiyeye) gerekli önem verilmemiş.Şu ana kadar dikkatimi çeken hakettiği profil verilen tek türk oyuncu semih
    Form, oynana lig kalitesi, oyuncunun uyum sağlayamamış olması, henüz 9 hafta olması, takımın ileriye pas atamıyor olması, oyuncunun pas alamadığı için veya pres yapmasından dolayı çok yorularak uzun alan katettikten sonra top vuramaması vs..

Henüz 9 hafta oldu.

Eleştiremezsiniz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Galatasaray takımını kim yapmışsa neredeyse hiç uğraşmamış
    Biraz daha dikkatli karsilastirirsaniz gecen sene ile, ne kadar farkli oldugunu gorursunuz. En azindan bir Mehmet Topal'in profiline bakmak bile yetecektir. Ancak muthis gelismeler bekliyorsaniz, bu sadece cok cok buyuk supriz yapan oyuncular icin olursa olur. Mesela en buyuk degisiklik bu konuda Emre Gungor'de gorebilirsiniz. Yaptiklari benim icin cok cok buyuk bir surpizdi mesela gecen sezon.

Ayrıca Baros da bence çok yetersiz olmuş tamam avrupada pek iyi günler geçirmemiş olabilir ama oyuncuların şu anki formlarına hiç mi bakılmıyor merak ediyorum.bir de şöyle birşey var.
    Baros'un profilinde cok sorun yok bence. Muthis bir bitirici degil. Iyi vuruslar yapiyor zaman zaman ancak bu iyi vuruslarin cok surekliligi oldugunu soyleyemeyiz. Ozellikle kalecinin ustune nisanlama sorunu var biraz.

Su anki formu tabii Agustos ayinda gozlemledigimiz bir sey degildi. Zira veritabani Eylul ayinin ortasinda teslim edildi.

Arda turan en az lincoln kadar iyi oynuyor ama oyunda lincolnün profiline yakın bile değil.
    Su iyi oynamak tam olarak nedir biraz acabilirmisiniz?

Bir oyuncunun performansi tamamen teknik ozelliklerine mi bagli?

Mesela Arda'nin teknigi disinda ozellikle kararliliginin (determination) bir etkisi yok mu performansta?
    Last edited by perpetua : 04.Kasım.2008 at 07:20

Mesaj Yetkileri