Quote Originally Posted by licentia View Post
Sanirim benim yazdigim hic bi mesaji okumadin ve demoda Galatasaray'a hic goz atmadim. Bu topik'deki yazdiklarima bi goz atmani tavsiye ediyorum...

Bahsetigin oyuncularda goze batan ozelliklerin bi cogunu girmis Omer Abi ve verilen degerler de oldukca mantikli hak ettikleri degerler burada genc oyuncular hakkinda yazilanlari kendi izlenimleri ve fikirleri ile birlestirip yanistmisa benziyor. Cem hakkinda bi onceki mesajlarimdan birinde yazdim umarim goz atarsin mesela hatda Demo'ya bakip kendin de sahit olabilirsin. Cikarabildigim kadri ile Emre Colak icinde technique 16, dribbling 13, passing 13, flair 17, creativity 13, ve Pace 11 girilmis degerlere benziyor ki oldukca yerinde rakamlar. Bi de en sevdigi kulup Galatasaray sevdigi kisi Arda Turan cok yerinde tespitler tek ekslenmesi gereken AMR ve MR da accomplished simdilik bunlar yeterli.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
first touch 11, acceleration 15, crossing 13, agility 14, strength 3, tackling 1, gibi degerler de girilmis olabilir Emre Colak icin ama demo'dan emin olmak cok da kolay degil. Ha bide free kick taking ve long shots a 10 verilebilir ama CA izin vermiyorsa cok da uzerinde durmanin anlami yok.

Usteki mesajimda belirtiklerime ek olarak sanirim Cem'e Strength 9, stamina 9, acceleration 9, ve marking 1 verilmis. Sanirim su anki CA leri ile Cem ve Emre icin yapiliabilinicek en iyi profiller bunlar A takima cikip 100 CA civari olunca daha farkli profiller hazirlanabilir.
Galatasaray'dan Emre'ye hiç göz atmadım doğrudur. Çünkü oyunu sadece 2 kere açabildim. Eğer dediğin gibiyse Ömer abi sana çok teşekkür ederim Cem için ise ilerki zamanlarda oluşturduğum profile yakın bir profil iyi olabilirdi diye düşünüyorum..