Quote Originally Posted by burakurhan View Post
Chelsea ile 4-1-2-2-1 dizilisi ile oynuyorum.8 macta gol yemedim. ManU ya 3 attim kendi evimde.Kaleyi bulan 1 toplamda 4 sutlari vardi. Tabi bunda Chelsea nin ortasahasinin cok kuvvetli olmasi isleri kolaylastiriyor. Bunun yaninda bekleri de cok iyi olunca hem savunmayi hem de hucumu mukemmel yapan bir takim goruntusunde oluyor.

Ama her zaman cift forvet oynamayi tercih ederim.Zorluk derecesi dusuk olan maclarda tek on libero,yuksek olan maclarda ise cift on libero ile oynarim. Bence bu oyunda kazanabilmenin mantigi yediginizden cok atmakla mumkun olacaktir yine.Eger ortasahaniz guclu ise savunma yapan takim modunda da cok basarili olunabilir.Tabi forvetiniz kontratak futboluna uygun bir isimse.
Senin dizilişide beğendim.Ofansif orta saha oynamıyorsun sen.Zor maçlarda çift ön libero oynuyorum diyorsun güzel seçim.Bende ise 1 ön libero 2 orta saha var orta sahalardan tekini sıkı markaja ayarlıyorum zor maçlarda.Çift ön libero gibi oluyor.Ofansif orta saha oynama ve defans farkımız var ama taktikler birbirine benziyor.3 Stoper oynamanı öneririm bi maç benim taktikle oyna komutlarınıda taktiğe göre yap denersen sonucu bana bildirirsen sevinirim.