Originally Posted by
perpetua
Neyse, gorusunuzu daha duzgun bir uslupla yazmaniza ragmen hala Holosko hakkinda ne dusundugunuzu ogrenemedim. Gayet ciddi bir sekilde soruyorum. Holosko her turlu ozelligi, yetenegi cok cok yuksek olan bir oyuncu mu? Oyle ise neden 15 gol de 30 degil? Bunun bir mantikli aciklamasi ile birseyler yazan olursa cok sevinecegim...
Soru genel olduğu için Holosko hakkında gördüğüm bir iki özellik belirtmek isterim, ama datadan bakıp eleştri yerine genel bir yorum olarak yapacağım.
Holosko çok iyi hızlanan, çok dengeli ve Türkiye ligleri standardı için yeterince kuvvetli bir oyuncu. Topsuz alanda gayet iyi. Top sürme özelliği de iyi ancak bunu dribbling'ten öte hızlanması ile yaptığı için driblling özelliği hızlanmasına göre daha düşük olmalı.
Holosko'nun gördüğüm en büyük yetersizliği topa ilk temasının kötü olması. Özellikle direkt ve sert gelen pasları kontrol etmekte güçlük çekiyor. Bunu geçtiğimiz yıl pek çok maçta gözlemledim. Ayrıca konsantrasyon özelliğinin de düşük olduğunu düşünüyorum çünkü sezon içinde dönem dönem ve maç içinde zaman zaman oyundan kopup etkisiz kalabiliyor.
Holosko hakkında aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi