Eskisehirspor karsisinda saniyorum ki ozellikle guc ve dayaniklilik konusunda Galatasaray'in ne kadar zaaflari oldugu ortaya cikti.
Gayet ciddi bir sekilde soruyorum. Servet'in en son rakibi karsilayip, rakip gecerken topu ayagindan hic zorlanmadan alip oyuna devam ettigini ne kadar gordunuz? Servet cok iyi markaj yapan, rakibin yuzunu kaleye dondurtmeyen bir oyuncu. Gucu ile rakibi rahatsiz eden bir oyuncu. Tam olarak bir kesici degil. Hatta hic kesici degil denilebilir.bir de servet olayı var. headinge tacklinge 12 verilmiş. çok afedersiniz ama "yuh" derim buna. ya geçen sene hiç galatasaray maçı seyretmedi scout arkadaş ya da serveti tanımıyor.
Emre Asik konusunda hakli olabilirsiniz, biraz daha goz atarim. 11 vermemin nedeni kisa mesafede rakibinin cok arkasinda kalmamasi. Hizinin daha dusuk olmasi da uzun mesafede Emre'nin tam olarak yavasligini ortaya koyacaktir.ayrıca emre aşık ve emre güngörün accelaration'ı abartılmış.o kadar süratli oyuncu değil ikisi de.özellikle aşık'a 35 yaşında 11 accelaration verilmez.en iyi halinde bile o kadar hızlı değildi.
Emre Gungor bu konuda Song'u hic aratmadi, hatta ustune birseyler koydu.
Aksine Linderoth'a 8 teknik cuk oturuyor. Top kontrolunun hic iyi olmadigini, rakibi hic bir sekilde gecebilecek kadar bile teknigi olmadigini ozellikle sag bek oynadigi zaman gorduk. Zaten o deger Danimarka arastirmacisinin verdigi bir deger ve hala katiliyorum.linderoth'un long shot ve technique çok düşük bırakılmış. gerçi çok sahada göremedik kendisini ama iyi uzaktan şutları olan ve tekniği de 8 gibi absürt değerlerde olmayan bir adam olduğunu söyleyebiliriz sanırım.
Topal'in kesiciligi hizindan ve dayanikliligindan kaynaklaniyor. Her yere yetistigi, fizigi ile rakibi bozdugu icin rakibi hataya zorluyor ve top kapiyor. Kesicilik tekniginin cok ust duzey oldugu icin degil. Long shot'i 15 olmasi icin o uzun sutlarinin cok daha isabetli olmasi gerekli. Zira bu ozellik sutlara ne kadar sert vurdugu degil, uzun sutlarla bitiriciligi.topal'ın da tackling daha fazla artırılmalı.sadece top kesici özelliğiyle ün yapmış bir oyuncu kesinlikle daha fazla puan hakediyor.16-18 arası seçilmeli.long shotu da 15 civarı olmalı kanımca.

Alıntılı Yanıtla