Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Burası Demo iLe iLgiLi aLan. Araştırma aLanı değiL bunu bir kez beLirteyim. Bundan sonra yorumLarınızda Demo iLe iLgiLi geneL görüşLerinizi yazın.

Ben 2d maç motorunu tuttum bu yıL. Gerçekten ufak tefek hataLar dışında (KaLeciLerin her degajının pozisyon yaratması gibi ) oLdukça iyi bir maç motoru oLmuş. Bunda da sanırım sıfırdan yaratıLması etkiLi oLdu. Artık direkten dönen topLarı daha net görebiLiyoruz. PasLaşmaLar ve rakibin oyun pLanını da daha rahat okuyabiLmemiz ekstra özeLLikLer. Onun dışında kLavye sorunu ve aLınan bazı hataLarda fuLL sürümde düzeLtiLeceğini umuyorum.

Basın topLantıLarı çok keyifLi maçLardan önce ve maçtan sonra yapıLan basın topLantısına hakimiyetiniz maç gününde takımınızın performansına etki ediyor.

Transfer sistemi ise yine aynı tas aynı hamam değişmeyen tek özeLLik gibi duruyor. KodLamaLar sıfırdan yazıLacaktı ama değişen birşey oLmamış. Yine çözememişLer sorunu.

Onun dışında 3d ye sadece 10 sn baktım ve hemen 2D ye geçtim. Hatta 2D TV modu da daha bir güzeL, bu şekiLde oynarım artık oyunumu.
Transfer sistemi dışardan aynı gibi dursada artık takas teklifleri kabul ediliyor ve oyuncularımızı güzel fiyatlara satabiliyoruz