zaten aksini iddia etmiyorum ama özellikle ayhan'la sabri'yi bu dayanıksız grup içerisinde sayamayız diye düşünüyorum. kaldı ki arda da geçen seneye oranla dayanıklılık konusunda ilerleme kaydetmiş bir oyuncu. mesela ben 90+3'te 80 metre depar atıp gol attığını hatırlıyorum sabri'nin. ha keza ayhan da öyle çabuk su koyveren bir oyuncu olmamıştır hiç bir zaman. 13 gibi bir rakamın daha makul olacağını düşünüyorum ayhan ve sabri için.arda 11 belki 12.
yine de 12 rakamının biraz az kaldığını düşünüyorum.ben servet'i top kapıp sol ayağıyla taca attığı toplarla hatırlıyorum. en azından aklıma servet'in savunması deyince ilk gelen enstantane budur. kesinlikle üst düzey değil buna katılıyorum.ama 12'lik de değil bence. kafa vurma yeteneğinin neden düşük olduğunu ise hala anlayabilmiş değilim. ki bu biraz benim jumping-heading ayrımını tam olarak kavrayamamış olmamdan da kaynaklanıyor olabilir
kesinlikle hızlı sayılabilir bir defans için ama sabri'nin ivmelenmesi 17 iken güngör 15 değildir bence.
bu konuda çok ısrarcı olamıyorum açıkcası.zira adamı hakkaten sahada göremedik doğru dürüst.yine de 10-11 daha kabul edilebilir bir değer olurdu benim için.
bu tackling konusunda ise anlaşamıyoruz sanırım. şimdi şundan dolayı zorluyor da topu kapıyor. işte servet'in sakalları var mehmet'in bacakları uzun adam korkuyor gibi bir yorumu anlayamıyorum. adam top kapıyor mu kapıyor. o zaman neden yüksek değer vermeyeyim bu adama? ya servet kapacak bu topları ya mehmet yoksa bu galatasaray topları nasıl kesiyor anlayamadım ben bu işi. birinin bu topları kazanması lazım sonuç olarak.görünürde bu adam mehmet.
long shot konusunda ise sanırım haklısınız. bir gelişim içerisinde olduğu kesin topal'ın ama henüz üst seviyede değil. oyunun ileri ki yıllarında artması daha makul bir düşünce.
bir de yanlış anlaşılma olmasın. bu eleştirilerim scout ekibini küçük düşürmek yerden yere vurmak amaçlı değil. sadece daha zevkli ve -kendime göre-daha gerçekçi bir oyun oynayabilmek. en nihayetinde 1 yıl boyunca kurcalayacağım bir şeyin en iyi hale gelmesini istiyorum.