Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
1 ile 30 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

ben de orjinal oyun alamam . öğrenciyiz sonuçta bi oyuna 80 ytl bulup vermek zor olur. hadi şöle 40 ytl filan olsa dişimden tırnaktan biriktirip alırmda 80 ytl de çok fazla yani fm nin son serilerine bakılırsa oyunuda 1 seneden fazla oynıyamayacağımıza göre 1 senelik 1 oyun için 80 ytl bana göre biraz fazla tabii bu benim için geçerli sizin paranız olur orjinal alırsınız ama kusura bakmasın sigames benim bi oyuna vericek hiç 80 ytl'm hiç olmadı

orjinal oyun alınmamasının en büyük sebebi aynısının 5 ytl ye satılmasıdır orjinal oyun almadan oynayamasam 200 ytl bile olsa alırdım ama şimdi bana hiç mantıklı gelmiyor ... adamlar o kadar emek vermiş diyenlerede sözüm şu bende o kadar emek verdim 15 sene okul okudum kazandığım para 700 ytl benim emeğimin hakkı nerde o zaman ?

30-40 ytlye satışa sunulsa bu oyun Türkiye'de şu an satıldığının 3-4 katı fazla satılır.Şunu belirtmek isterim yurt dışında 24 avroya bulunabilen bir oyunun burada 40-45avroya denk bir paraya satıa sunulması stratejik bir hata ve bize saygısızlıktır.

Mesaj Yetkileri