Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 71.43%
  • Kocaelispor

3 21.43%
  • Beraberlik

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: Beşiktaş - Kocaelispor [ TSL 10. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Harikayız. Herkesi istediğimiz zaman yenebiLiriz.
    Aksine bir Kayseri bir Sivas. Biraz büyüyünce rakip olmuyor malesef.
    Bakın Kocaelinin kadrosuna şimdi.
    MUSA: sağ açık
    Volkan sol bek
    tolga ve ufuk stoper
    kemal semavi önlibero
    hamza önlibero
    murat hacıoğlu sol açık
    serdar topraktepe sol açık
    taner santrafor

şimdi bu takımla nasıl bir kadro kurabilirsiniz. Bu nasıl bir zihniyettir.
    Serhat Akın ve Bülent gibi adamlarda yedek

Gol yeyince hüngür hüngür ağlamayı gol atınca deliler gibi oynamayı bende bilirim bumudur teknik direktörlük

Serdar ilk 2 golde 5 metre ileri çıkamıyor maç 2-2 bitiyor. Adam akıllı bir kaleci olsa ilk yarı 2-0 bitecek. İkinci yarı bu maçı çevirmekte çok zor olacaktı.

Üçüncü golde ise hala aynı çalımı yiyen adamın hakikatten zekasının varlığından şüphe ediyorum

Delgado bu lige geleli 2 sene olmuş. Bu golden aynı jeneriklikte 3-5 gol atmış. 30-35 tane de denemiş bir adam. Top ona geldiğinden topu sağ ayağının dışıyla kontrolunden belli topu sağına çekeceği. Bizim türk futbolcusu maçtamı izlemiyor?

Bu teknik direktör ve bu zihniyetle 4-0 öne geçseniz ne yazar.

Ancak Beşiktaş yetersiz ve yetersizlik büyük maçlarda öne çıkıyor. Yoksa Kocaeliden tek maç çeviren takım Beşiktaş değil. Rakipleride çevirdi. Hemde Kocaeli'de kendi sahasında da değil.

(Beşiktaş'ı beğenmedim demiyorum. Beşiktaş her istediğini bu kadar kolay yenemez diyorum. Antalya'yı yener, Kocaeli'yi yener)
    Bu kaos futbolu buna izin verir. Yarın öbür gün soğukkanlı futbol oynayan ayağa pas yapan bir takım çıkarsa Beşiktaş neye uğradığını şaşırabilir.

Sıkışık bir ortasa karambol pres ile. Kendinize denk takımlara basit puanlar kaybedersiniz denk. Kendiniz de küçükleri yener. Kendinizden büyüklere yenilirsiniz.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Volkan sol bek
    tolga ve ufuk stoper
    kemal semavi önlibero
    hamza önlibero
    murat hacıoğlu sol açık
    taner santrafor

Gol yeyince hüngür hüngür ağlamayı gol atınca deliler gibi oynamayı bende bilirim bumudur teknik direktörlük

Serdar ilk 2 golde 5 metre ileri çıkamıyor maç 2-2 bitiyor. Adam akıllı bir kaleci olsa ilk yarı 2-0 bitecek. İkinci yarı bu maçı çevirmekte çok zor olacaktı.

Üçüncü golde ise hala aynı çalımı yiyen adamın hakikatten zekasının varlığından şüphe ediyorum

Delgado bu lige geleli 2 sene olmuş. Bu golden aynı jeneriklikte 3-5 gol atmış. 30-35 tane de denemiş bir adam. Top ona geldiğinden topu sağ ayağının dışıyla kontrolunden belli topu sağına çekeceği. Bizim türk futbolcusu maçtamı izlemiyor?

Ancak Beşiktaş yetersiz ve yetersizlik büyük maçlarda öne çıkıyor. Yoksa Kocaeliden tek maç çeviren takım Beşiktaş değil. Rakipleride çevirdi. Hemde Kocaeli'de kendi sahasında da değil.

(Beşiktaş'ı beğenmedim demiyorum. Beşiktaş her istediğini bu kadar kolay yenemez diyorum. Antalya'yı yener, Kocaeli'yi yener)
    Bu kaos futbolu buna izin verir. Yarın öbür gün soğukkanlı futbol oynayan ayağa pas yapan bir takım çıkarsa Beşiktaş neye uğradığını şaşırabilir.

Sıkışık bir ortasa karambol pres ile. Kendinize denk takımlara basit puanlar kaybedersiniz denk. Kendiniz de küçükleri yener. Kendinizden büyüklere yenilirsiniz.
    hıh

Bu takım daha kaç haftadır bu sistemde oynuyor. Sen sadece işine geLen kötü noktaLar neresi varsa onLarı tutup çekiyorsun ama bunLara katıLmıyorum.

Eğer Kayseri iLe bir kaç maç sonra oynasaydık depLasman maçımızı rahat kazanırdık.

Bir kez kabuL ediLmesi gereken bir şey var. Bu kadar geniş oynayıpta bu kadar fiziki oLarak ayakta durabiLmek büyük iştir. Kayseri maçında da fena oynamadık. Ama orta sahamız yüzünden pozisyon üretmekte zorLuk çektik ve kaybettik. Sivas maçında sahamızda maçın sonuna kadar üstün oLan taraf bizdik ama gaLibiyet goLünü buLamadık.

Zaman herşeyin iLacıdır. Şimdi bu takım iyi yoLda. Ha sonra bir haLLer oLur tökezLerLer orasını biLemicem. Beşiktaş bu. Ama bunun koLay koLay oLacağını da sanmıyorum.

Biraz iyi birşey yaz yahu. DuyguLarın köreLmiş senin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Volkan sol bek
    tolga ve ufuk stoper
    kemal semavi önlibero
    hamza önlibero
    murat hacıoğlu sol açık
    taner santrafor

Beşiktaş da zaten her zaman 2-0 geriye düşmez merak etme Kendimizden küçükleri yendikten sonra sorun yok.Kendimizden büyük yok zaten.Seviyimizde de 2 takım var...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beşiktaş için 2-0 geriye düşmesi kötü ama ilk yarı bitmeden 2-2 yi çabuk yakalaması iyi.Kocaelispor'da artık skoru tutmayı öğrenmeli yoksa bu kümeye kadar devam eder.Eğer İnönü'de 2-0 öne geçiyorsan o maçı almalısın.Serdar Kulbilge Fenerbahçe'deyken de aynıydı altıpas içinde kalecilik yapıyor.

Mesaj Yetkileri