Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
1 ile 30 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by necrosis View Post
    bence 80 ytl çok iyimser bir fiyat..100-120 ytl arası bir fiyat bekliyorum dağıtıcı firmadan..sendit'ten kapıya teslim 65 ytl varken neden 1.5-2 katını vereyim, 3 senedir sendit'ten alışveriş yapıyorum en geç 10 gün içinde geliyor oyun kapıma..
    benmi anlatamıyorum sizmi anlamak istemiyosunuz anlamadım neden ucuzu varken pahalısını alayım diiye sorunuzun cevabını verdim yine veriyorum türkiyeye faydamız dokunsun diye senditten taksitle alma şansınız varmı yok bi anda 65 ytl veren insan bunu 1 yılda ödeyip 12 taksitle 85ytl neden veremiyor ülkemizin iyiliği açısından bunu anlamıyorum

Quote Originally Posted by kumralyakisikli View Post
    benmi anlatamıyorum sizmi anlamak istemiyosunuz anlamadım neden ucuzu varken pahalısını alayım diiye sorunuzun cevabını verdim yine veriyorum türkiyeye faydamız dokunsun diye senditten taksitle alma şansınız varmı yok bi anda 65 ytl veren insan bunu 1 yılda ödeyip 12 taksitle 85ytl neden veremiyor ülkemizin iyiliği açısından bunu anlamıyorum

kişisel fikrim bu yönde..dediğiniz gibi kitlesel bir harekete geçme günümüz koşullarında çok zor kanımca

Mesaj Yetkileri