Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?
- Voters
- 611. You may not vote on this poll
-
ya dostlar etmeyin ya biraz mantıklı olun.niye ben sigames, türkiyedeki satışlar artarsa oyuna türkçe seçeneğide konabilir diye düşüneyim ya.bana bunun garantisinimi veriyo sigames.asıl yapılması gereken, hakkaten sigames türkiye satışlarının artmasını sallıyosa ki bence sallamıyo, oyunu orjinal alan sayısında belirgin bi düşüş olmalıki, sigames kendinde eksiklik arasın. oyunu burda daha çok sattırmak için türkçe yama koysun.ne biliim orjinal oyun içine bi şifre koyup türkçe dil dosyasını ürünün lisansını siteden onaylattıktan sonra o şifreyle dil dosyasını indirebilsin mesela orjinal kullanıcılar.satıcı olan o, yani biz alıcıların ona vereceği paraya muhtaç olan o.ben korsanda olsa oyunu oynarım, geçte olsa aslanlar gibi turksportal türkçesini yapar yine oynarız ama bu sigamesin kaybı.bu benimki sadece bi fikirdi.şunu diyen olabilir senin düşündüğünü onlar düşünmüyomu acaba diye.oda doğru olabilir.ama bence endonezyanın bile olduğu bi demoda türkiyenin olmamasına bi tepki gösterilmeli.endonezyada herkes orjinalmi alıyo bu oyunu ya.ödülmü şimdi bu endonezyalılara.sigames bizi sallamıyo, bizde onları sallamayalım.ben bu oyun için gerekirse gider bilgisayarımı değiştiririm çalışsın diye, ama artık orjinal almayacağım, demoda gördüğüm rezillik ve sigamesin türkiyeye verdiği değer ortadayken asla almam.herkesin fikrinede saygılıyım...saygılar..
Mesaj Yetkileri