1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2009 Steam Üzerinden Alanlar / Almak İsteyenler

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by elensar77 View Post
    Allah be
    Akfit etim sonunda,2 saattir ugrasıyodum.
    Yahu cok cok alakasiz ama ben steam'e uye olamiyorum yahu..
    bilgilerimizi girdigimiz yerde guvenlik icin 6hanelik kodu giriyorum "tekrar gir" diyor, ardindan ikinci denemede "uyelik basvurunuz basarisiz oldu" diyor delirdim :S

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Yahu cok cok alakasiz ama ben steam'e uye olamiyorum yahu..
    bilgilerimizi girdigimiz yerde guvenlik icin 6hanelik kodu giriyorum "tekrar gir" diyor, ardindan ikinci denemede "uyelik basvurunuz basarisiz oldu" diyor delirdim :S
    aynısı benimde başıma geldi . 6-7 kere denedim öyle kabul etti . denemeye devam et elbet kabul eder .

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by jay-jay View Post
    Korsanı cıkacaktır bu engellenemez gibi birşey adamlar bunları kırabilmek için neler yapıyorlar şimdiye kadar kıramadıkları bir oyun oldumu? hayır bunuda kıracaklardır o yüzden kendimizden emin konusmayalım imkanı olan orjinal alır olmayan korsan cıkınca korsan alır kimisi ortaklaşa 5 kişi alır vs. ama bu orjinal oyun alan arkadaşlarımızada burnu havadalık yapma hakkı vermez bikaç kişi yapmaya başlamış ve bikaç arkadasta onlara iyi cevap vermiş durumu olan var olmayan var Türkiye'de yaşıyorsun sonuçta hayat şartları belli...
    Bunu zaten firmada belirtiyor yakın bir zamanda çıkar

Quote Originally Posted by Onralp99 View Post
    aynısı benimde başıma geldi . 6-7 kere denedim öyle kabul etti . denemeye devam et elbet kabul eder .
    yoğunluktan mı acaba
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Artik nedenini bilemiyorum ama "paranla rezil olmak" boyle birsey olsa gerek!

Ha daha uye bile olamadigim icin "paramla" sayilmaz ama ben bu eziyeti cekmek zorunda degilim yani..

Olaya bak, orjinale tesvikte sinir yok...

Mesaj Yetkileri