Allah be
Akfit etim sonunda,2 saattir ugrasıyodum.
Yahu cok cok alakasiz ama ben steam'e uye olamiyorum yahu..
bilgilerimizi girdigimiz yerde guvenlik icin 6hanelik kodu giriyorum "tekrar gir" diyor, ardindan ikinci denemede "uyelik basvurunuz basarisiz oldu" diyor delirdim :S
Yahu cok cok alakasiz ama ben steam'e uye olamiyorum yahu..
bilgilerimizi girdigimiz yerde guvenlik icin 6hanelik kodu giriyorum "tekrar gir" diyor, ardindan ikinci denemede "uyelik basvurunuz basarisiz oldu" diyor delirdim :S
aynısı benimde başıma geldi . 6-7 kere denedim öyle kabul etti . denemeye devam et elbet kabul eder .
Korsanı cıkacaktır bu engellenemez gibi birşey adamlar bunları kırabilmek için neler yapıyorlar şimdiye kadar kıramadıkları bir oyun oldumu? hayır bunuda kıracaklardır o yüzden kendimizden emin konusmayalım imkanı olan orjinal alır olmayan korsan cıkınca korsan alır kimisi ortaklaşa 5 kişi alır vs. ama bu orjinal oyun alan arkadaşlarımızada burnu havadalık yapma hakkı vermez bikaç kişi yapmaya başlamış ve bikaç arkadasta onlara iyi cevap vermiş durumu olan var olmayan var Türkiye'de yaşıyorsun sonuçta hayat şartları belli...
Bunu zaten firmada belirtiyor yakın bir zamanda çıkar
Originally Posted by Onralp99
aynısı benimde başıma geldi . 6-7 kere denedim öyle kabul etti . denemeye devam et elbet kabul eder .
yoğunluktan mı acaba
Mustafa Budak
Turksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.