1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Alt ligler hakkında..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar..
    Değerli yorumlarınız için öncelikle çok teşekkür ederim.
    kariyer olarak yayımlama konusu , güzel fikir .. Bunu deneyeceğim.

amorti;

15-16. sezonun bir takımda kalmak hakikaten önemli birşey , saygı duyulması gereken konu olduğunu düşünüyorum.
    Eve gider gitmez parent club olayını ayarlayacağım , dilerim yardımcı olur ..
    premier lige çıkmadan transfer çok zor , hatta imkansız gibi görünüyor , artık oraya gidebilirsem , kiralık oyuncularla bişeyler yapmaya çalışırım..Çok çok zor bişeye kalkıştığımın farkındayım , ama hayatımızda da zor olan her zaman daha güzel olmamış mıdır _?
    Seçtiğim klüp ingiltere'deki ligler arasında en kötü klüp.
    Yardım ve önerilerinize ihtiyacım var.Sonuçta benden çok daha iyi ve tecrübeli teknik adamlar (meslektaşlarım) var.

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal.net

kariyerinde basarılar diliyorum. zor bi yola girmissin. bende 2008 de Pendikle denemistim. super lige cıkmayı basardim ama o sene nasıl dusmedik halen inanamıyorum ben biraz cabuk yıldım. isallah motivasyonunu asla kaybetmezsin.
    en buyuk tavsiyem oyuncular belli ki cok yetenekli olmiycak ama mevcut yetenekleri ortak yonde olsun.. work-rate leri mesela.. takımın yeteneksiz ama calıskan olsun. teknik bir takımdansa calıskan birtakım bence daha basarılı olabilir..2009 da zayıf takımlarin da galip geldigini cok goricez bence. malesefki kapanan takımlara karsı bazen oynu domine etmek ise yaramiycak..
    kontralarla gol bulmak mantıklı 1 taktik olur(ama 2009da Fenerbahce ile inanılmaz derecede karsıkarsıya kacırma rekoru kılıyorum) forvetlere muhakkat lob keeper gibi 1 e birde artı olabilcek ozellikler katmaya calıs. guiza hermacımda karsıkarsıya gol kacırıyo atııkları da sedece kalecinin ustunden asırttıkları.
    calıskan takımın olursa cift onliberolu taktiklerin cok etkili olabilcegini dusunuyorum. lyon 4-2-3-1 (ortasaha bos) taktigiyle beni fena ezdi. pas yapamadım....
    parent club lardan bahsedilmis ztn, takımın yıldızları ordan gelebilir
    kariyeer hikayeni yayınlarsan kesinlikle takipederim. BASARILAR

Mesaj Yetkileri