1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Alt ligler hakkında..

Hybrid View

güzel bi konu.insan okudukça okuyası geliyor.bende fm 2009 da istanbulspor ile başladım.malum istanbullspor un durumu ortada ben istanbulspor ile bir süpriz yapmaya çalışıorum.fm 2008 süper lige çıkartmıştım istanbulsporu.bir de oyunda 3d maç motoru insanın ilgisini çekiyor ama maç açılırken beklior.yani geç açılıo sizde de ole mi acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by feneraydin View Post
    güzel bi konu.insan okudukça okuyası geliyor.bende fm 2009 da istanbulspor ile başladım.malum istanbullspor un durumu ortada ben istanbulspor ile bir süpriz yapmaya çalışıorum.fm 2008 süper lige çıkartmıştım istanbulsporu.bir de oyunda 3d maç motoru insanın ilgisini çekiyor ama maç açılırken beklior.yani geç açılıo sizde de ole mi acaba?
    ben de istanbulspor ile başladım 2009'a. yeni fm çıktığında açarım Türkiye 2.lig b kategorisi oradan bir takım alırım.istanbulspor a kategorisinde olsaydı başka bir takımla başlayacaktım yani.10.000 dolar civarı bir transfer bütçesiyle başladık. eskişehirspor 2 oyuncu önerdi birini bedavaya ötekini 2 bin dolara aldım, bir tane hollanda'dan gurbetçi aldım bedava, 4 tane free transferden 2 tane de seçmelerden oyuncu aldım, kalan transfer bütçesiyle de takım elbise aldım bi tane sezona çok iyi başlamadık çok beraberlik var. 7 galibiyet 7 beraberlik 1 mağlubiyet mi ne var. 4. sıradayım şu an. cm'nin çok eski serileri hariç hiç hatırlamam büyük takımla başladığımı. yani yaklaşık 10 yıldır falan bu konuda denileni yapıyorum ama tek farkla çok uzun yıllar kalmıyorum takımlarda. maksimum 4-5 sezon kalıyorum sonra başka heyecanlar.

3d maç açılırken 10-15 saniye bekliyor bende ondan sonra geçiyor maça. ama maç içi taktik ve oyuncu değişikliklerinde de işlem için düşündüğünden çok sık taktik değiştirmek gerekince sıkıcı olabiliyor beklemek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konuda minik bir detayı hatırlatmak isterim , ctrl+alt+del tuşlarına aynı anda basarak , bilgisayarda çalışan işlemlere bakarak , gereksiz olarak gördüklerinizi oyun sırasında kapatın.Çünkü fm bellekten çok yiyor , örneğin gereksiz açık olan
    winamp , photoshop , nero vs..vs.. gibi programlar çalışıyorsa , kapatıldığında fm'ye daha fazla bellek açılmış olacaktır.Bu da istediğimiz işlemin biraz daha hızlı olmasını sağlayacaktır..

ehhmm..Konuya devam edelim

Mesaj Yetkileri