Originally Posted by
mehmet152574
Söylediklerine kesinlilke katılıyorum heavy 86 kardeşim.
Bu oyunu ilk çıktığından beri birçoğumuz gibi bende hergün saatlerce oynuyorum.Ve daha birkez olsun bile büyük takım almadım FB hariç.
Bir takımı alt ligden alıp biryerlere getirmek benim için en büyük zevk.Dha zor daha meziyetli daha çok inceleme gerektiren ama daha güzel bir serüven.
Sürekli olarak alt liglerden takım aldığım için nacizane tavsiyem ikinci uyruğu EU nationality olan Brazilyalı oyuncuları search et.Böylece workpermıt olayınıda çözümlemiş olursun.Eğer oyuna başlarken Brazilya liginide seçtiysen daha fazla alternatifin olur.Hem genelde alt liglere daha fazla geliyor Brazilyalı oyuncular.Romen ve Bulgar oyuncularıda bu kategoriye katabilirim.
Ben hersene CAMBRİDGE UNITED alırım ingilz conferance liginden.FM 2008 de 7. yılımda şampiyon olmuştum Premier Ligde.Ama çok vaktimi almıştı.Sürekli olarak oyuncu araştırmakla geçiyordu sezonum.6 sezonumda kulup 27000 kşilik yeni stad yapımına başlamış ve 1 yıl içinde bitirmişti.Bunların hepsi daha fazala oynamaya itiyor insanı.
Neyse daha fazla uzatmayayım.Kariyerinde başarılar diliyorum.Gelişmeleri yazarsan alt lig antrenörü olarak takip etmek isterim.))