1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Alt ligler hakkında..

Hybrid View

Söylediklerine kesinlilke katılıyorum heavy 86 kardeşim.
    Bu oyunu ilk çıktığından beri birçoğumuz gibi bende hergün saatlerce oynuyorum.Ve daha birkez olsun bile büyük takım almadım FB hariç.
    Bir takımı alt ligden alıp biryerlere getirmek benim için en büyük zevk.Dha zor daha meziyetli daha çok inceleme gerektiren ama daha güzel bir serüven.
    Sürekli olarak alt liglerden takım aldığım için nacizane tavsiyem ikinci uyruğu EU nationality olan Brazilyalı oyuncuları search et.Böylece workpermıt olayınıda çözümlemiş olursun.Eğer oyuna başlarken Brazilya liginide seçtiysen daha fazla alternatifin olur.Hem genelde alt liglere daha fazla geliyor Brazilyalı oyuncular.Romen ve Bulgar oyuncularıda bu kategoriye katabilirim.
    Ben hersene CAMBRİDGE UNITED alırım ingilz conferance liginden.FM 2008 de 7. yılımda şampiyon olmuştum Premier Ligde.Ama çok vaktimi almıştı.Sürekli olarak oyuncu araştırmakla geçiyordu sezonum.6 sezonumda kulup 27000 kşilik yeni stad yapımına başlamış ve 1 yıl içinde bitirmişti.Bunların hepsi daha fazala oynamaya itiyor insanı.
    Neyse daha fazla uzatmayayım.Kariyerinde başarılar diliyorum.Gelişmeleri yazarsan alt lig antrenörü olarak takip etmek isterim.))

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmet152574 View Post
    Bu oyunu ilk çıktığından beri birçoğumuz gibi bende hergün saatlerce oynuyorum.Ve daha birkez olsun bile büyük takım almadım FB hariç.
    Bir takımı alt ligden alıp biryerlere getirmek benim için en büyük zevk.Dha zor daha meziyetli daha çok inceleme gerektiren ama daha güzel bir serüven.
    Sürekli olarak alt liglerden takım aldığım için nacizane tavsiyem ikinci uyruğu EU nationality olan Brazilyalı oyuncuları search et.Böylece workpermıt olayınıda çözümlemiş olursun.Eğer oyuna başlarken Brazilya liginide seçtiysen daha fazla alternatifin olur.Hem genelde alt liglere daha fazla geliyor Brazilyalı oyuncular.Romen ve Bulgar oyuncularıda bu kategoriye katabilirim.
    Ben hersene CAMBRİDGE UNITED alırım ingilz conferance liginden.FM 2008 de 7. yılımda şampiyon olmuştum Premier Ligde.Ama çok vaktimi almıştı.Sürekli olarak oyuncu araştırmakla geçiyordu sezonum.6 sezonumda kulup 27000 kşilik yeni stad yapımına başlamış ve 1 yıl içinde bitirmişti.Bunların hepsi daha fazala oynamaya itiyor insanı.
    Neyse daha fazla uzatmayayım.Kariyerinde başarılar diliyorum.Gelişmeleri yazarsan alt lig antrenörü olarak takip etmek isterim.))
    Evet , brazilya'lı oyuncuları da seçtim.Önerini dikkate alacağım , çok güzel anlatmışsın.Sizin gibi deneyimli abilerimi görünce insan biraz daha kendine güveni geliyor bu konuda..7.yılda premier şampiyonu..Alkışlıyorum burdan
    Yaptığım hazırlık maçından gözlemlediğime göre , topa daha fazla sahip oluyoruz , oyunu rakip takımın üzerinde kuruyoruz.Ama forvet sıkıntısı yaşıyorum.Bu hatlara gelince sıkışıyorum.Örneğin 13 şut 2 kez kaleyi tutmuş.lig şampiyonluğunda yüksek bonus vereceğimi söyledim, takım motivasyon en üst düzeyde..Dilerim herşey güzel gider.Deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim , yardımlarınızı ve önerilerinizi paylaşmaya devam ederseniz çok mutlu olurum ..

Quote Originally Posted by mehmet152574 View Post
    Süpersiniz arkadaşlar valla bende yaklaşık 11 seneden beri CM-FM oyanarım bir kere man unt ile başladım bu yıllar arasında.Şuanda Notts Cont. ile oynuyorum FM 09 'u 3 sıradayım ligin yarısı geldi fakat acayip sakatlıklar yaşıyorum.Bu yola baş koyan arkadaşlarıma benim tavsiyem yaşlı sözü geçen DC leri tecrübeli ve kornet frikik yani duran top özellikleri yüksek bonservisi elinde yani bedava olan AMR/L 'ler pas özelliği yüksek bir DM ve en önemlisi genç süratli en az 14 15 hız özelliğine sahip bir bitirici forvet.Forvetin özellikleri çok önemli değil bitiriciliği 10 olsa bile süratli olduğunda gol atıncada keniliğinden güveni artacağından mantıklı bir sistem.

Yaşlı bir forvet yanına koyabilirsiniz genç olanın yanına ama onunda yaratıcılık,pas ve topsuz olan özellikleri iyi olması lazım.Eğer düşük lig diyorsan benim aklıma ilk bedava transferler ve onların arasında geçirilen acayip bir keyifli bir oyun geliyor bence en güzelini yapmışsın kariyerinde başarılar.

Mesaj Yetkileri