kariyerinde basarılar diliyorum. zor bi yola girmissin. bende 2008 de Pendikle denemistim. super lige cıkmayı basardim ama o sene nasıl dusmedik halen inanamıyorum ben biraz cabuk yıldım. isallah motivasyonunu asla kaybetmezsin.
en buyuk tavsiyem oyuncular belli ki cok yetenekli olmiycak ama mevcut yetenekleri ortak yonde olsun.. work-rate leri mesela.. takımın yeteneksiz ama calıskan olsun. teknik bir takımdansa calıskan birtakım bence daha basarılı olabilir..2009 da zayıf takımlarin da galip geldigini cok goricez bence. malesefki kapanan takımlara karsı bazen oynu domine etmek ise yaramiycak..
kontralarla gol bulmak mantıklı 1 taktik olur(ama 2009da Fenerbahce ile inanılmaz derecede karsıkarsıya kacırma rekoru kılıyorum) forvetlere muhakkat lob keeper gibi 1 e birde artı olabilcek ozellikler katmaya calıs. guiza hermacımda karsıkarsıya gol kacırıyo atııkları da sedece kalecinin ustunden asırttıkları.
calıskan takımın olursa cift onliberolu taktiklerin cok etkili olabilcegini dusunuyorum. lyon 4-2-3-1 (ortasaha bos) taktigiyle beni fena ezdi. pas yapamadım....
parent club lardan bahsedilmis ztn, takımın yıldızları ordan gelebilir
kariyeer hikayeni yayınlarsan kesinlikle takipederim. BASARILAR