Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

6 37.50%
  • Sivasspor

2 12.50%
  • Beraberlik

8 50.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Trabzonspor - Sivasspor [ TSL 12. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Trabzonspor - Sivasspor [ TSL 12. Hafta ]

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bilgilendirme:

Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

Spor Taraftarlığı

- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.

Maç Başlamadan Önceki Yorumlar

- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır

- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.

Maç Başladığı Anda ki Yorumlar

- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.

- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.

Maç Sonrası

- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.

- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.

- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.

Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.

Last edited by goosfraba : 21.Kasım.2008 at 00:12
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

maçın adı büyük olsada bu maçta bir gram seyir zevki olacağını düşünmüyorum.Pozisyonsuz bir maç olur.Atan kazanır atan olmazsada berabere biter.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bende beraberlik olacağını,eğer kazanan olursa Trabzon olacağını düşünüyorum (Ama inşAllah yanılırım ve Sivas kazanır Beşiktaş'ım için )

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Haftanın En Güzel Maçı Kesinlikle Bol Pozizyonlu Olacak Ve Biz Mehmet Yıldız Pini Balili Abdurrahman Dereli Musa Aydın Gibi 4 Önemli Oyuncularımızı İyi Kullanır Savunmamızda Fabio Bilica Ve Yanında Oynayacak Olan Futbolcumuz Hata Vermezse Bizim İçin Daha Güzel Olur Son Maçlarda Deplasman Karnemiz Kötüde Olsa Bu Maçtan Alacağımız Puan Veya Puanlar Bizi Çıkışa Geçirir Her İki Takımada Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok onem veriliyor bu maca iki taraftanda, Trabzon kenetlenmis durumda, mac oncesi ve sonrasi sovlar hazirlancak. Takim galibyetle suslerse oyunu gercekten cok guzel olur, su ligin ilk yarisinin sonlarina yaklasirken iyi bi puanda onde girmeliyiz.

Sivas belkide ligde en cok cekindigim takim, ins gunlerinde olmayip isimizi kolaylastirirlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lig 1.si Trabzonspor ile 4.sırada bulunan Sivasspor arasındaki karşılaşmanın çok çekişmeli olacağını düşünüyorum.2 tarafta çok mücadele eden kadrolara sahipler.Maçın kaderini değiştirebilecek isimler Trabzonspor'da daha fazla.Ayrıca Trabzonspor'un evinde oynayacak olması avantaj;fakat geçen sezon yaşanan olaylardan sonra taraftarın takımı baskı altına sokması muhtemel.Açıkcası 3 sonuca açık bir maç olduğunu düşünüyorum.Ayrıca farklı bir skor çıkmaz 2 taraf lehinede bence..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sivas deplasmanda çok kötü biz içerde çok iyiyiz .. Taraftarımızla alırız maçı .. 3-1 ..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Maraton tribünü sadece oturarak izLemezLer inş.
    Sadece kaLearkası tezahürat yapıyor. BirLik oLup bu maçı aLır Trabzon.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Maraton tribünü sadece oturarak izLemezLer inş.
    Sadece kaLearkası tezahürat yapıyor. BirLik oLup bu maçı aLır Trabzon.
    Son 3 maçı stattan takip etmedin zannediyorum ya da iyi gözlemleyememişsin ..

Taraftar hiç olmadıgı kadar hazır bu maça .. Sivas ile hiçbir sorunumuz yok hatta çiçeklerle karşıladık ama Musa Aydın denilen zat-ı unutamıyorum ..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Son 3 maçı stattan takip etmedin zannediyorum ya da iyi gözlemleyememişsin ..

Taraftar hiç olmadıgı kadar hazır bu maça .. Sivas ile hiçbir sorunumuz yok hatta çiçeklerle karşıladık ama Musa Aydın denilen zat-ı unutamıyorum ..
    Bu Kadar Emin Konuşmayın Futbol Bu Ayrıca Musa Aydın Denilen Zat Sana Ne Yaptıda Unutamıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Bu Kadar Emin Konuşmayın Futbol Bu Ayrıca Musa Aydın Denilen Zat Sana Ne Yaptıda Unutamıyorsun
    uzatmaya gerek yok .. Trabzonspor'a olan antipatisini kendide dile getiriyor .. Şimdi burada ben şöyle yaptı desem konu dahada uzayacak .. Ayrıca bu kadar emin konuşmayın derken neyi kastettin anlamadım ..? Takımımın kazanacagına inanıyorum ve bunu dile getiriyorum bunu belirtirkende bazı verileri ortaya sunuyorum .. Bunu kastediyorsan evet eminim .. Sende diyebilirsin.. Sivasspor kazanacaktır diye bunda bi engel göremiyorum ..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

uzatmaya gerek yok .. Trabzonspor'a olan antipatisini kendide dile getiriyor .. Şimdi burada ben şöyle yaptı desem konu dahada uzayacak .. Ayrıca bu kadar emin konuşmayın derken neyi kastettin anlamadım ..? Takımımın kazanacagına inanıyorum ve bunu dile getiriyorum bunu belirtirkende bazı verileri ortaya sunuyorum .. Bunu kastediyorsan evet eminim .. Sende diyebilirsin.. Sivasspor kazanacaktır diye bunda bi engel göremiyorum ..
    3-1 Falan Diyorsun Ya Ayrıca Bizim Takımda Ne Musa Aydının Nede Başka Bir Futbolcunun TSye Antipatisi Yok Balilininde

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    3-1 Falan Diyorsun Ya Ayrıca Bizim Takımda Ne Musa Aydının Nede Başka Bir Futbolcunun TSye Antipatisi Yok Balilininde
    3-1 görüşümdür ne yani yazmayayım mı ..?

Ayrıca Musa'nın antipatisini ben değil kendi söylüyor .. Bende kendisini sevmedğimi belirtiyorum bunda ters olan bir şey yok ..

Balili'yi sona eklemen buradaki amacını ortaya koyuyor ki kusura bakma uyarı almaya pek niyetli değilim ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler forumlarımızda konu dışına kayan 2 li münakaşaya giremezsiniz.Uyarımı dikkate alıp devam etmezseniz sevinirim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

3-1 görüşümdür ne yani yazmayayım mı ..?

Ayrıca Musa'nın antipatisini ben değil kendi söylüyor .. Bende kendisini sevmedğimi belirtiyorum bunda ters olan bir şey yok ..

Balili'yi sona eklemen buradaki amacını ortaya koyuyor ki kusura bakma uyarı almaya pek niyetli değilim ..
    Bir Amacım Yok Kardeş Balili İle İlgili Musayı Senin Sevmemen Normal Sivasta Seyirciler Bile Bazen Musayı Yuhluyor Maça Gelirsek Umarım Güzel Bir Maç Olur Ve Bol Gollü Olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Haftanın en iyi maçı olacağını düşünüyorum ligin iki iyi ekibi sivasspor bu sene oyununun en çok beğendiğim takım şuan bence beraberlik

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bugün Fb ve Gs puan kaybı yaşamışlar , bunun üstüne oynanacak olan derbileri de göze alırsak bu maçtan alacağımız bir 3 puanla ilk yarıyı çok rahat bir şekilde Lider kapatabileceğimizi düşünüyorum.

Tek dezavantajımız Umut'un ilk 11'de oynayacak olması Hadi utandır Bizi BuLut

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Trabzonda kaybederse tadından yenmez bir hafta oLacak bizim için.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Trabzonda kaybederse tadından yenmez bir hafta oLacak bizim için.

Cok emin konsusmusun BJK nin 1 puani bile garanti degil o macta, Youla eski takimina karsi oynicak

Bu hafta asil biz yenersek tadindan yenmicek bi hafta olcak.

Emrah kardes soyle ol biras ya destek verin Umuta, 2 sezon bu takimda aymanin paslarina gol atti, Selcugun verdigi paslarami atamicak

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

fb ve gs puan kaybettı bu maçı kazanırsak çok iyi bi fark olacak arada hadi aslanlarım gorelım gücünüzü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk 11'ler belli oldu..

TRABZONSPOR
    Tony Sylva
    Serkan Balcı
    Song
    Egemen
    Cale
    Hüseyin
    Selçuk
    Colman
    Yattara
    Gökhan Ünal
    Umut Bulut

SİVASSPOR
    Petkoviç
    Abdurrahman
    Sedat
    Bilica
    Hayrettin
    Sezer
    Musa
    Tum
    İbrahim
    Balili
    Mehmet Yıldız

Dün Fenerbahçe ile Galatasaray'ın puan kayıplarının üstüne bugün Trabzon'da puan kaybı yaşarsa tam süper olacak valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivas yine 3 forvet çıkmış. Egemen hayatının en zorlu maçına çıkacaktır. Egemen'i 11 de başlatması çok akıllıca zira Mehmet ve Tum ezebilirdi Song ile Giray'ı.

Abdulrahman ve Musa sol kanatsız Trabzonu çok zorlayabilir o taraftan. İzlemeyi çok istiyorum ama kız arkadaşımı ekemiyorum. Ne yapmalıyım haydar hocam
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivas 3 forvetle çıkınca hem bol gollü yeniliyor..
    Tum yedek kalmalıydı bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tum orta sahaya daha yakın oynuyor. Amc misali.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trabzonspor şu ana kadar daha üstün olan taraf.Özellikle sağ taraftan Yattara ile etkili oluyorlar.2 tane çok net pozisyondan yararlanamadılar.Bu maçı alacaklar gibi gözüküyor.Bakalım ne olacak ilerleyen dakikalarda..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet genelde sağ kanattan Yattara ile geliyorlar. Başta taraf işlemiyor

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Evet 3 maçtır gol yemiyen Trabzonspor,Deplasmanda sıkıntı çeken Sivasspor.Benim fikrim Trabzonspor alır maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu maçta 0-0 bitecek gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

sadece sağ kanattan atak yapıyoruz çünkü takkımda sol acık yok ve bole olunca gol bulmak zorlasıo tek kanatla nere kadar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yıne yattara cıktı ıssac gırdı lanet olsun ya ya tek kanattan atak buluosun ve onuda cıkarıyorsun hangı akla mantığa sıgar bu ya
    Last edited by Trabzonspor : 23.Kasım.2008 at 17:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haftanın 5. 0-0 sonuçlanan maçı oldu.Lig lideri Trabzonspor'da şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe gibi haftayı beraberlikte kapatarak puan farkını açma şansını elinden kaçırdı.Eğer akşam Es-Es'i yenersek haftanın en karlı takımı olacağız.Fakat içimde bizin maçında 0-0 bitmesi korkusu var.

İlk yarıda Sivas çok dağınık oynadı.Öyleki Trabzonspor'da Song bile ataklara destek vermekten korkmuyordu.Trabzonspor sağ kanatta Yattara ile geldi hep.Önemli pozisyonlarda buldu;fakat değerlendiremediler.2.yarıda Sivas daha derli toplu oynayınca Trabzonspor ilk yarıdaki kadar etkili ataklar gerçekleştiremedi.Yinede üstün olan taraf onlardı.Galibiyeti getirecek golü bulamayınca maç 0-0 sona erdi.Haftaya yine zorlu bir maçları var deplasmanda Kayseri ile.Bakalım ne yapacaklar..
    So what?
    Saike

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri