-
Önceki sayfalarda da Arda hakkinda görüsler bildirilmisti. Benim de birkac yorumum olacak, su an ki konusulanlar sadece Servet olsa da
( Bu arada heading 12 degeri bence gayet uygun ve gercekci bir deger Servet icin).
Bu sezon Arda´nin bence kendisini en gelistirdigi yönu savunma oyunu simdiye kadar. Bunun gecen sezonlarda da yavas yavas gelistigini gördük, ancak bu sezonda simdiye kadarki defansif performansi bence coy iyi durumda. Ömer abi, Arda´nin defansif özellikleri hakkinda Ocak´da herhangi bir degisiklik yapmayi düsünüyor musun? Önceden de yazdigin gibi Arda cok güzel ve düzgün bir sekilde rakiplerden top kapiyor, ve bunu bircok kez gördük maclarda bu sezon. Ayrica gecen sezonlara göre bu sezon daha fazla kosuyor ve mücadele ediyor, böylece de savunmasina da katkisi artiyor. Arda´nin bu sezon bu gelismis özelligini bence tackling degerini 1 puan artirarak, work rate degerini 1 puan artirarak, aggression ve teamwork degerlerini 1-2 puan artirarak yansitilabilinir. Su an ki haliyle de fena degil, ama Ocak ayina kadar savunma yönündeki bu performansi sürerse bu degerlerde artisi hak ediyor bence.
Ayrica Arda´nin PA konusunda birkac görüsüm var. Yanilmiyorsam Arda´nin PA´si 172. Pek sorun görmüyorum bunda, ama 178 civari bence daha uygun olurdu. Arda benim gözümde cok güclü bir -9 PA oyuncusu, ama vasat bir -10 PA oyuncusu. -9 un 150-180 PA arasi olduguna bakarsak, ve -10 un da 170-200 PA arasinda olduguna bakarsak, 178 civari bence en uygun deger olur Arda icin. Ve bence de o degeri hakediyor. Biraz garip bir sekilde anlattim dusüncemi, umarim anlamissinizdir
Mesaj Yetkileri