Teşekkürler açıklamaların için Ömer. Özellikle teşekkürüm her bir mesajı dikkate alıp kendi düşüncelerinle ele aldığın ve bire bir mantıklı bir açıklama getirerek yanıtladığın için. Sen bana öyle nasıl dersin böyle nasıl yaparsın bunu onu şunu ona nasıl dersin şeklinde değil.
Bir işi yapıyorsan birincisi o işe hakim olacaksın,ikincisi sakin olacaksın ve üçüncüsü o işle ilgili bilgilendirmede bulunurken detayları herkesin anlayabileceği boyuta getireceksin.Çünkü sinirlilik ibaresi genelde yapılan bir hatayı koruma kalkanıdır yapılan bir işi açıklarken.
Bu yüzden teşekkür ederim.Benim kafamda bir soru işareti kalmadı fakat bu da gösteriyor ki oyunu yapan yurtdışı araştırmacıların yorumu yüzde 90 yanlış ve bu yanlış malesef oyunu gerçeklikten uzaklaştırıp doğru yapanında yaptığını ters gösteriyor. Daha pek bakamadım ama yakından takip ettiğimiz Servet gibi ( bu arada Servette konunun idolü oldu) yabancı defansların kafa vurmaları yine 17 18 19 şeklinde gidiyordur tartışmasız.
Geçen sene mesela korner bug u diyolardı.6 pasa getir kaleciyi şarj et çok gol atılıyor diye.Fazio gibi Kompany gibi Samba gibi oyuncular acayip gol atardı.Bence bug dan değil abartıdan kaynaklanıyordu. Fazio'nun kafa 20 mesela zıplaması yan etkisi olan kuvveti falanda yerli yerinde.E biri böyle yapılırsa yapılan iyi ortaların çoğuna kafayla buluştuğu vakit gol yapmazsa zaten ayıp olur.Kafa isabeti olarak Türkiye'de hiçbir defans oyuncusu 14 'ü geçmez .Fazlası zaten abartı olur.