1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: forvet oyuncuları

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Böyle bir konu açacaktım ama arayayım dedim. Açılmış bile

Forvetler defans arkasına hiç sızmıyorlar. Topu alır almaz şut çekiyorlar. Bende bulamadım bir türlü çözümünü. Kanatları güçlendirdim olmadı. 3 forvet koydum olmadı. Bol Amc koydum ve tek forvet koydum defansın arkasına sızıp gol atsın diye o da olmadı.

Olmadı Vagner Love ile Nihat'ı aldım onlarda şut çekiyorlar defansı geçmeden. Creativity özelliği yüksek oyuncu denedim o da olmadı. Çatır çatır gol atan forveti olan varsa nasıl yaptığını anlatırsa iyi olur. TSL'e özel bir durum mu diyeceğim ama anlaşılan başkalarında da var bu sorun.
    Delgado #10

Quote Originally Posted by prceXtu View Post
    Böyle bir konu açacaktım ama arayayım dedim. Açılmış bile

Forvetler defans arkasına hiç sızmıyorlar. Topu alır almaz şut çekiyorlar. Bende bulamadım bir türlü çözümünü. Kanatları güçlendirdim olmadı. 3 forvet koydum olmadı. Bol Amc koydum ve tek forvet koydum defansın arkasına sızıp gol atsın diye o da olmadı.

Olmadı Vagner Love ile Nihat'ı aldım onlarda şut çekiyorlar defansı geçmeden. Creativity özelliği yüksek oyuncu denedim o da olmadı. Çatır çatır gol atan forveti olan varsa nasıl yaptığını anlatırsa iyi olur. TSL'e özel bir durum mu diyeceğim ama anlaşılan başkalarında da var bu sorun.
    forvetlerin creative freedom özelliğini azaltın, long shots'u rarely yapın, çok da atak oynatmayın, orta saha adamlarından forward runs yaptırın.

ya yaratıcılık çok yüksek olduğundan artizlik yapıp uzaktan çakalım diyorlar, ya da yanlarında pas atacak adam olmayınca yaradana sığınıp vuruyorlar

Benim forvet, Gignac'ın profilini koyuyorum..
    Last edited by Centurion : 23.Kasım.2008 at 18:42 Reason: ekran görüntüsü ekleme

Mesaj Yetkileri