1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: forvet oyuncuları

Hybrid View

Bu taktikle alakalı bir durum olsa bir cok kullanıcı böyle sorunlar yaşamazdı.Hazırlık macları dahil hiçbir macta 2 fark olmuyor.Taktik falanda bir yere kadar.Her oyuncuya tek tek sen atak oyna sen defans oyna diyip bunu mac icinde tek te değişeceksek yandık.Böyle taktik falan olmaz.

Bi kere oyun oynanırken alttaki possession cubugu hep rakip 60 biz %40 bazen rakip %80 yapıyor benım sahamda ve o rakip ligde 0 galibiyet 3 beraberliği bulunan altay, vay be diğer takımlar 5 atıyor, bizde berabere.Ve sorun tatkik öylemi ?

Hiç sanmıyorum.

Quote Originally Posted by northstar View Post
    Bu taktikle alakalı bir durum olsa bir cok kullanıcı böyle sorunlar yaşamazdı.Hazırlık macları dahil hiçbir macta 2 fark olmuyor.Taktik falanda bir yere kadar.Her oyuncuya tek tek sen atak oyna sen defans oyna diyip bunu mac icinde tek te değişeceksek yandık.Böyle taktik falan olmaz.

Bi kere oyun oynanırken alttaki possession cubugu hep rakip 60 biz %40 bazen rakip %80 yapıyor benım sahamda ve o rakip ligde 0 galibiyet 3 beraberliği bulunan altay, vay be diğer takımlar 5 atıyor, bizde berabere.Ve sorun tatkik öylemi ?

Hiç sanmıyorum.
    bir iki ekran görüntüsü koyayım mı?
    hemen isyan etmeyin, uğraşın birazcık...

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    bir iki ekran görüntüsü koyayım mı?
    hemen isyan etmeyin, uğraşın birazcık...
    Tabiki koyabilirsin, ancak senden farklı birşey yapığımı düşünmüyorum.Zira oyundaki taktik ayarları belirli.Çok çok farklı birşey yapmayacağız ikimizde.

Anlatmaya calıştığım şu beyler: maclar 1-1 bitebilir,gercekte de 3 mac üst üste bir takım berabere kalabilir.Sorun her golün ve her atağın aynı olması.Neredeyse duran toplar haricinde gol atamamak.Bunun taktikal strateji ile ilgisi ne yazıkki yok.Her mac forvet oyuncularının ratignlerinin mac başlar başlamaz düşmesi, heleki taktik icinde oyuncuların yerini değiştirdiğimde 7 oynayan bir AMC/F'yi AMC'den forvete aldığımda 7 olan ratindi saniyede 5.5 e düşüyor.Bunun taktik ile acıklamasını nasıl yapıcaz anlamak güc.

Ne yazıkkı mac motor çok kötü oyunun.2007 den bu yana 2 seridede hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum.12 yıldır oynuyorum, az çok taktik yapmayı beceririz diye düşünüyorum.

Burada taktik yapıp başarılı olanları okudum rakip üstümüze geldiğinde derin defans yapın direkt paslarla ve cabuk oynayın kontraatak secin gibi denemeler önerelenler var.KEndi evinizde Slow oynayın kısa paslarda ve narrow olarak yaklaşık oynayın diyenlerde var.Bunlarıda elbette deniyoruz.Bir taktikte 4 5 mac ısrar ediyoruz ki ben 1 sezon oynadım 6. bitirdim.

Bir takım sezon sonunda 10 galibiyet 17 beraberlik 7 malubiyet alıyorsa vardır bi sorun.

Bütün maclar neden 1-0 bitiyor yahu neden 2-0 değil ? neden 3-0 değil.
    Neden her takım her attığım golden sorna gol atıyor ve sanki kupa final macı oynarcasına lig macında kalecisi hucuma cıkıyor ?

Bunları düşünmek lazım yahu Boluspor gelecek süper lige cıkacak 10 macta 10 malubiyet alacak benle ligdeki 2 macındada berabere kalacak sonrada taktikten diyecez.

Yani bunu anlamıyorum kusura bakmayın.

estağfurullah, kusurdan değil..
    ancak, ben de bu oyunu (2009) ilk oynadğımda baya bir çuvalladım,
    sonradan acaba şöyle mi acaba böyle mi diye düşününce inan çok iyi sonuçlar aldım...

maç motoru bence harika (kazanınca elbette), denemekten vazgeçme...

Quote Originally Posted by northstar View Post
    Tabiki koyabilirsin, ancak senden farklı birşey yapığımı düşünmüyorum.Zira oyundaki taktik ayarları belirli.Çok çok farklı birşey yapmayacağız ikimizde.

Anlatmaya calıştığım şu beyler: maclar 1-1 bitebilir,gercekte de 3 mac üst üste bir takım berabere kalabilir.Sorun her golün ve her atağın aynı olması.Neredeyse duran toplar haricinde gol atamamak.Bunun taktikal strateji ile ilgisi ne yazıkki yok.Her mac forvet oyuncularının ratignlerinin mac başlar başlamaz düşmesi, heleki taktik icinde oyuncuların yerini değiştirdiğimde 7 oynayan bir AMC/F'yi AMC'den forvete aldığımda 7 olan ratindi saniyede 5.5 e düşüyor.Bunun taktik ile acıklamasını nasıl yapıcaz anlamak güc.
    *forvetlerinin kararlılıkları ve devamlılıkları düşüktür.1gol attıktak sonra gol için uğraşmaz fazla..

*takım olarak fazla yaratıcı oyunculara sahip değilsindir maç içinde hep dümdüz oynar oyuncular,estetik hareket yada güzel bi gol izleyemezsin(bu birazda antremanlardaki taktik çalışmayada bağlı-ileri uçlardaki oyunculara yüksek çalıştrrsan taktiği çok yaratıcı ataklar izlersin)[taktik coach'ının yıldızı ne kadar yuksekse okadar yaracıtı]

*bir oyuncunun yerini değiştrdiğinde puanında azalma oluyosa bu oyuncudan kaynaklanan bi sorundur.oyuncu çok yünlü bi oyuncu değilse yerini oynattığın zmn yerini yadırgayabilir.kimiside etkilenmez.

Ne yazıkkı mac motor çok kötü oyunun.2007 den bu yana 2 seridede hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum.12 yıldır oynuyorum, az çok taktik yapmayı beceririz diye düşünüyorum.
    okuduğm kadarıyla benden daha deneyimlisin bu oyunda ama maç motoru gayet sağlam.taktiğinin gerçekten mantıklı olup olmadığını anlamak için bikaç maçını tam olarak izle derim sana.hatalarını çok daha rahat görebiliosn

Burada taktik yapıp başarılı olanları okudum rakip üstümüze geldiğinde derin defans yapın direkt paslarla ve cabuk oynayın kontraatak secin gibi denemeler önerelenler var.KEndi evinizde Slow oynayın kısa paslarda ve narrow olarak yaklaşık oynayın diyenlerde var.Bunlarıda elbette deniyoruz.Bir taktikte 4 5 mac ısrar ediyoruz ki ben 1 sezon oynadım 6. bitirdim.
    herşey tamamen taktikle bitmez.bazen elindeki oyuncular yaptığın taktiğe yeterince uyamaz.taktğini tam olarak takıma yansıtmak istiosan 1-2 oyuncun dışında kalan bütün oyuncularınn yaratıcılıklarını sınırlarsan gerçekten denedğin taktiğin etkilerini görürüsün

Bir takım sezon sonunda 10 galibiyet 17 beraberlik 7 malubiyet alıyorsa vardır bi sorun.

Bütün maclar neden 1-0 bitiyor yahu neden 2-0 değil ? neden 3-0 değil.
    Neden her takım her attığım golden sorna gol atıyor ve sanki kupa final macı oynarcasına lig macında kalecisi hucuma cıkıyor ?

Bunları düşünmek lazım yahu Boluspor gelecek süper lige cıkacak 10 macta 10 malubiyet alacak benle ligdeki 2 macındada berabere kalacak sonrada taktikten diyecez.

Yani bunu anlamıyorum kusura bakmayın.
    beraberlik konusuna gelince her maç aynı taktikler oynarsan belli bi süre sonra takımlar senin taktiğini çözer ve ona göre taktik oluşturur.bunun için arada dizilimleri,taktikleri ve kullandığın 'key' oyuncularda değişiklik yapmanı önerrim.böylece rakibi şaşırtmış olursun.hem onun açıklarını daha görme fırsatı elde edersin hemde kendininkini.

Mesaj Yetkileri