-
maç motoru bence de çok güzel..
maçları izlemek bir keyif..
arada ufak tefek gasriplikler olsa da, 1-2 yama ile ya da ileriki yıllarda kusursuz olur.
bu forvetlerin "sürünmesi" sorunu sigames'in forumlarında da tartışılmış baya bir.
Millet dümdüz gitmiş SI'ya 
ama bence biraz sabırlı olmak lazım, hem oyuna bizim alışmamız lazım, hem takımın bizim taktiklerimize alışması lazım, hem de yeni transferlerin takıma alışması lazım...
Şöyle bir örnek vereyim;
önce bir oyun açtım; GS ile, yabancıları Kewel ve Linderoth harici sattım, gençler aldım yerlerine. Bir tek defansa aldığım sağbek Garcia ile Stoper Mirandayı ve forvet Gignac'ı koydum ilk 11'e, diğerleri eski oyunculardı.
Yaptığım taktik ile ligin ilk yarısını FB'nin 4 puan önünde lider bitirdim, 17 maçta 30 küsur gol attım. çok az gol yedim...
sonra bir arkadaşımla multi oynamak için yeniden bir oyun açtım, bu sefer tüm yabancılarımı sattım, yerlerine yine genç ve yetenekli adamlar aldım, ancak bu sefer ilk 11'de oynayan yeni transfer sayısı 5 oldu. bu sefer aynı taktiği kullanmama rağmen, ilk yarıyı FB'nin 2 puan gerisinde ve 2. olarak bitirdim. attıpım gol adedi daha az, yediğim daha fazla...
O nedenle biraz sabırlı olmak lazım, maçlarda, "action zones" ve home/away stats bölümlerinden rakip ve kendi taktiklerimizin aksayan/işleyen yönlerini analiz etmek lazım, ona göre taktikleri ayarlamak lazım arkadaşlar...
Sevgiler..
Mesaj Yetkileri