1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Flair ile crossing in arasinda ne tur bi baglanti var anlayamadim? Bi kere biri teknik bi ozellik digeri zihinsel... Her flair'i yuksek oyuncunun yuksek teknik ozellikleri mi olmali? Ozellikler ne anlama gelir topigi cok yararli bi topik ara sira bakmak gerekiyor bence. Mesela oyundaki crossing ozelligi odlukca istatiksel bi ozellik cunku oyuncunun ne kadar isabetli orta yaptigini oyuna yansitiyor rakamlara bakmak da bunu oldukca rahat gosterir. Isabetli orta derken ila asist sayisi degil bence onemli olan forvet oyuncusuna topu ulastirabilmis olmasi. Ha o oyuncunun kabiliyeti yetersizdir o ortayi carcur eder baska ama cok iyi orta kesen oyuncu en dandik forveti bile kral yapabilir en azindan topu o oyuncunun kafasi veya baska bi vucut parcasi ile bulusturabilir. Aurica son olarak sunu da dusunmek lazim Trabzonspor'da su olsa bu olsa Yattara sole yapardi boyle yapardi o zaman gorun siz gibi varsayimlar uzerine bi oyuncunun profilini yapmak ne kadar dogrudur bence o da tartisilir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Flair ile crossing in arasinda ne tur bi baglanti var anlayamadim? Bi kere biri teknik bi ozellik digeri zihinsel... Her flair'i yuksek oyuncunun yuksek teknik ozellikleri mi olmali? Ozellikler ne anlama gelir topigi cok yararli bi topik ara sira bakmak gerekiyor bence. Mesela oyundaki crossing ozelligi odlukca istatiksel bi ozellik cunku oyuncunun ne kadar isabetli orta yaptigini oyuna yansitiyor rakamlara bakmak da bunu oldukca rahat gosterir. Isabetli orta derken ila asist sayisi degil bence onemli olan forvet oyuncusuna topu ulastirabilmis olmasi. Ha o oyuncunun kabiliyeti yetersizdir o ortayi carcur eder baska ama cok iyi orta kesen oyuncu en dandik forveti bile kral yapabilir en azindan topu o oyuncunun kafasi veya baska bi vucut parcasi ile bulusturabilir. Aurica son olarak sunu da dusunmek lazim Trabzonspor'da su olsa bu olsa Yattara sole yapardi boyle yapardi o zaman gorun siz gibi varsayimlar uzerine bi oyuncunun profilini yapmak ne kadar dogrudur bence o da tartisilir.
    ben flair ile crossing in baglantili oldugnu soylemedim. yattarayi gozlemlemeye calisan birisi olarak flairin bu kadar abartilmis ama crossing i de gereginden dusuk yapmissiniz dedim. yani ca dengesini bozmamak icin sadece yukselme olmasin diye dusus olmasi gereken ozelliginide belirtttim. bence flair ozelliginin 20 olmasi yuksek olmus. 20 demek dunyada ozel yetenegi en iyi olan oyunculardan biridir demek. cristiano ronaldo ronaldinho nun 20 oldugu yerde yattaraninda en fazla 19 olsun bana gore.crossing konusunda da belirttim elestirilerimi

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Eger bu sene degismediyse flair CA uzerinde hic bi etki kurmayan bi ozellik yani 0 da olsa 20 da olsa CA puaninda bi degisiklik yaratmiyor. Ha bence de 20 biraz fazla olabilir ama 1 puan da cok onemli bi fark degil o da arastirmacinin yorumuna bagli. Yani sen 19 diyorsun arastirmaci 20 demis burada abarti yok ama 17 olmasi gerektigini dusunsen o zaman abarti oldugunu soleyebilirdin. Sonuc olarak Yatarra ena az 18 hak edicek bi oyuncu olduguna gore ve bence 18 alan Lincoln, Arda, ve Alex'den en az bir puan daha yuksek olmasi gerektigine gore 19 veya 20 olmasi ve onu bu konuda dunya'nin en iyileri arasina koymus olmasi bu rakamin cok da abartili olmadigini gosterir.

Mesaj Yetkileri